Durak İnşaat Taahhüt Emlak Dekorasyon Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Durak İnşaat Taahhüt Emlak Dekorasyon firması, 2005 yılında Kemal ER tarafından kurulmuştur.

Durak İnşaat, modern yapı tekniği ile birlikte yapı fiziğinin gereksinimlerini yerine getirecek bilgi ve tecrübeye sahip bir firmadır. Proje yönetimi konusunda müşteri odaklı çalışmaktadır.

Uzman ekibimiz tarafından incelenen projelerde, müşterilerin istekleri dikkate alınır. Dış cephe mantolama, dekoratif bina süslemeleri ( söve uygulaması ), mutfak, banyo dolapları ve iç oda kapı imalatı uygulamalarımız, yapının özlliklerine dayalı olarak özenle seçilir, resimleri çizilip, teklif ile birlikte müşterilerimize sunulur.

Uygulamalarımız, onaylanan alternatif projeler ve teklifler ışığında, üretim ve uygulama aşamasına göre Kaliteli ve Özenle en kısa sürede hazırlanır.

Bu konulardaki çalışmalarıyla firmamız öncü bir kuruluş olarak günümüz teknolojisine en uygun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Halen Merkez İstanbul Kadiköy’de ve imalathanemiz Ümraniye Ünalan Mahallesinde sürdürmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
DURAK İNŞAAT TAAHHÜT VE YAPIM İŞLERİ
İnşaat Yapım Projelerini Uygulama
Kaba yapıdan sonra iç ve dış sıva, alçı, eps veya xps plakalarla mantolama ( ısı yalıtımı ) yapımı, ıslak hacim ve teras izolasyonları, fayans ve seramik işcilikleri, dekoratif söve montajı, iç ve dış cephe boyalarının yapımını üstlenmekteyiz
Tadilat ve Onarım Gerektiren Yapılarda Uygulama
Mevcut binaların kullanım amacına göre düzenlenmesi ve modernizasyonu için röleve planlarının hazırlanması, asma tavan, alçı bölme, kartonpiyer, tesisat gizleme, fayans ve seramik işcilikleri, sıva, alçı, dekoratif iç cephe boyalarının uygulanması, laminant parke uygulaması, mutfak ve banyo dolabı tasarım ve imalatını üstlenmekteyiz.

DURAK İNŞAAT MOBİLYA HİZMETLERİ

Müşterilerimizin özel taleplerine göre Mutfak ve Banyo dolabı, iç oda kapı imalatı yapılmaktadır.
Ahşap kaplamalı kapı ve dolap kapaklarında isteğe bağlı cam, renk ve aksesuar uygulanmaktadır.
DURAK İNŞAAT ELEKTRİK & DOĞALGAZ & SIHHI TESİSAT HİZMETLERİ

Yapılarda, anahtar teslimi elektrik tesisatını,
Yapılarda, anahtar teslimi doğalgaz tesisatını,
Yapılarda doğalgaz dönüşümü uygulamasını,
Yapılarda, sıhhi tesisat armatürleri, lavabo, eviye ve aksesuarları, klozet, alaturka hela taşları ve aksesuarları, banyo küvet ve aksesuarları ve WC kabinleri yapımını üstlenmekteyiz.

DURAK İNŞAAT GAYRIMENKUL HİZMETLERİ

Gayrımenkullerinizin gerçek değeri üzerinden en kısa sürede alım-satım ve kiralanması gerçekleştirilir.

Durak İnşaat Emlak, tek taraflı bir ilişkiden öte, hem alıcının hem de satıcının haklarını sonuna kadar korumayı ilke edinmiştir.
İletişim Bilgileri
Firma: Durak İnşaat Taahhüt Emlak Dekorasyon Tic. Ltd. Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Duvar Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
Yetkili Kişi: Kemal Er
Adres: Osmanağa Mah. Söğütlüçeşme Cad. No:184/13 Kadiköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3463870
Web Sitesi: http://www.durakinsaat.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Durak İnşaat Taahhüt firma bilgileri. Durak İnşaat Taahhüt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Durak İnşaat Taahhüt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Durak İnşaat Taahhüt Emlak Dekorasyon Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.