Durmazdartekstil

"zamanında teslim"

Şirket Hakkında
Tekstil aksesuarları sektöründeki çalışmalarına 1994 yılında başlayan firmamız .
1997 yılında yüksek teknoloji dar dokuma makinelerinin bünyesine katarak ve uzman kadrosunu geliştirerek, sektörün aranan markalarından biri olmayı başarmıştır. Zaman içerisinde yakaladığımız kalite ve müşteri memnuniyeti sonucunda Durmaz Dar Tekstil ürün skalasını geliştirmiştir. Müşterilerin isteklerine göre dantel, renkli eşofman şeridi, fermuar, kordon, düğme, omuz ekstraforu, dar geniş lastikler, grogren şerit, balıksırtı cırt bant, kopanaki, reflektör şerit, baskılı etiket, balık sırtı dokuma, yazılı etiket, pamuk ve polyester şerit, dar dokuma örme ürünleri ve istenilen kalitelerde üretim yapılır Dantel Renkli Eşofman Şeridi Fermuar Kordon Düğme Omuz Ekstraforu Dar Geniş Lastikler Grogren Şerit Cırt Bant Kopanaki Reflektör Şerit Baskılı Etiket Balık Sırtı Dokuma Etiket Yazılı Etiket Pamuk Etiket Polyester Şerit Dar Dokuma Örme imalatı çeşitleri için

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tekstil aksesuarları sektöründeki çalışmalarına 1994 yılında başlayan firmamız .
1997 yılında yüksek teknoloji dar dokuma makinelerinin bünyesine katarak ve uzman kadrosunu geliştirerek, sektörün aranan markalarından biri olmayı başarmıştır. Zaman içerisinde yakaladığımız kalite ve müşteri memnuniyeti sonucunda Durmaz Dar Tekstil ürün skalasını geliştirmiştir. Müşterilerin isteklerine göre dantel, renkli eşofman şeridi, fermuar, kordon, düğme, omuz ekstraforu, dar geniş lastikler, grogren şerit, balıksırtı cırt bant, kopanaki, reflektör şerit, baskılı etiket, balık sırtı dokuma, yazılı etiket, pamuk ve polyester şerit, dar dokuma örme ürünleri ve istenilen kalitelerde üretim yapılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Durmazdartekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: rıfat durmaz
Adres: vatan mh hayat sk no7 bayrampaşa ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5018346
Faks: (212) - 4931211
Web Sitesi: http://dteks.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Durmazdartekstil firma bilgileri. Durmazdartekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Durmazdartekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Durmazdartekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.