Dursunlar Tarım Ürünleri

Şirket Hakkında
1985 ten beri Nevşehirde faliyet gösteren firmamız şehrimizin en önemli geçim kaynaklarından biri olan ve Türkiyede bir numara kaliteye sahip kabak çekirdeği alım satımıyla ilgilenmektedir...Ürünlerimiz kesinlikle alımından temizlenme- elenme-satış safhasına kadar titizlikle hazırlanıp en kaliteli şekliyle müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır...Ürünlerimiz 50 kg lık çuval bazında toptan satılmaktadır...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dursunlar Tarım Ürünleri
Sektörü: Gıda / Tarım » Çerez
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
Yetkili Kişi: Sait Dursun
Adres: Yeni zahire pazarı no:77
Şehir: Nevşehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 3308139
Web Sitesi:
Ürünleri
Nevşehirin yerli çekirdeği 50 kg lık çuvallar bazında toptan Ürünlerimiz her kalibreden oluşmaktadır... Sivri, topak, elekaltı vs
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dursunlar Tarım Ürünleri firma bilgileri. Dursunlar Tarım Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dursunlar Tarım Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dursunlar Tarım Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.