Duru Alüminyum

Şirket Hakkında
2000 yılında DURU ALÜMİNYUM adıyla kurulan firmamız panjur, otomasyon, kepenk, sektöründe önde gelen isimler arasında yerini alan DURU ALÜMİNYUM müşteri memnuniyetini prensip edinmiştir. Yaratıcı, genç, dinamik, yenilikçi, güvenilir, hızlı çözüm üreten, alanında profesyonel kadrosuyla DURU ALÜMİNYUM panjur, kepenk, tente ve otomasyon hizmeti alanlarında müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamaktadır.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştüren tasarımlarıyla, kendi bünyesinde bulunan eksiksiz makine parkuruna sahip imalathanesi ve zamanında teslimat garantisi ile ekonomik hizmetler sunmaktadır.

Yüksek kalite ve satış sonrası müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olan DURU ALÜMİNYUM uzun yıllar birlikte çalışabileceğiniz çözüm ortağınızdır.


Duru Alüminyum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
panjur sistemleri
kepenk sistemleri
garaj kapıları
perde sistemleri
pvc dograma
tente sistemleri
bariyer sistemleri
kış bahçesi sistemleri
sineklikler
duşakabin
küpeşte
yana kayar fotoselli kapılar
kablolu ve kablosuz çözümler


İletişim Bilgileri
Firma: Duru Alüminyum
Sektörü: İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Kepenk
Yetkili Kişi: yeşim kızılöz
Adres: alanaldı cad altay cad birlik apt no 17/5a İÇERENKÖY ATAŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5757443
Faks: (216) - 5727007
Web Sitesi: www.durualuminyum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Duru Alüminyum firma bilgileri. Duru Alüminyum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Duru Alüminyum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Duru Alüminyum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.