Düşmez Polyester Fiber Glass

Şirket Hakkında
Su Deposu kaplaması izolasyonu ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu polyester kaplaması ve izolasyonu.


Mazot ve gaz depoları kaplaması izolasyonu ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu polyester kaplaması ve izolasyonu.

Kimyasal stok tankları kaplaması ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu polyester kaplaması ve izolasyonu.

Sac (metal) depoları kaplaması ve izolasyonu ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu polyester kaplaması ve izolasyonu.

Beton yüzeyler ve depoların kaplanması ve izolasyonu ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu polyester kaplaması ve izolasyonu.

Petrol tankları deposu kaplaması ve izolasyonu ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu polyester kaplaması ve izolasyonu.

Gıda maddeleri depoları kaplaması ve izolasyonu ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu polyester kaplaması ve izolasyonu.

Çatı kaplaması ve izolasyonu ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu polyester kaplaması ve izolasyonu.

Dere kaplaması ve izolasyonu ctp kaplaması izolasyonu cam takviyeli polyester kaplaması izolasyonu fiber glass kapl
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Düşmez Polyester Fiber Glass
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: SONER DÜŞMEZ
Adres: yeni sahra mah. yıldırım beyazıd cad. 39/2 ataşehir istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 2912926
Web Sitesi: www.dusmezpolyester.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Düşmez Polyester Fiber firma bilgileri. Düşmez Polyester Fiber adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Düşmez Polyester Fiber ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Düşmez Polyester Fiber Glass firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.