Duşser

Şirket Hakkında
Çok güzel bir banyonuz var. Fakat güzel şeylere sahip olmak o güzelliği korumak adına sizlere periyodik bakım ve temizlik yükünü de beraberinde getirir. Banyonuzda en çok kullanılan ve dikkat çeken ürünlerden biri de duşakabindir. Sadece temizlenmek için değil, fiziksel ve zihinsel yorgunluğumuzu atmak için de duş alıyoruz ve bu işlem haftanın her günü düzenli olarak devam ederek ortaya yeni bir problemin çıkmasına sebep oluyor. ''Duşakabin temizliği '' Başlangıçta basit gibi görünen fakat zaman ilerledikçe üzücü ve düşündürücü bir problem haline gelen duşakabin temizliği, çok güzel olması için emek verdiğiniz banyonuzda bütün çaba ve gayretinize rağmen temizleyemediğiniz duşakabinin kirliliği ve kötü görüntüsünün haricinde birde sağlığımızı yakından ilgilendiren
Duşser
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Duşser
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Duşakabin / Duş Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Diğer Tüketim Malzemeleri
Yetkili Kişi: halim özaydın
Adres: çınardere mahallesi ulubatlı hasan sokak 4/2 pendik istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3797093
Web Sitesi: http://dusakabintemizligi.com/index.asp
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Çok güzel bir banyonuz var. Fakat güzel şeylere sahip olmak o güzelliği korumak adına sizlere periyodik bakım ve temizlik yükünü de beraberinde getiri...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Duşser firma bilgileri. Duşser adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Duşser ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Duşser firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.