Düzey Bilişim

Şirket Hakkında
Firmamiz, ajans, matbaa ve dijital baski hizmetlerinin yanı sıra web tasarımı, multimedya, bilişim, yazılım vb. alanlarda da hizmet vermektedir. İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Bizim için tasarımın başarıya ulaşması; İçeriğin anlaşılır olmasına, ziyaretçilerin sitede aradığı bilgiye kolayca ulaşmasına, içerik ile tasarımın uyumlu olmasına, sitesini tasarladığımız kuruluşun kurum kimliğini yansıtmasına ve gelişmeye açık olmasına bağlıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Düzey Bilişim
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Emre KURT
Adres: Salih paşa cad. No: 58/4 Gaziosmanpaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4179292
Faks: (212) - 4177289
Web Sitesi: http://www.duzeybilisim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Düzey Bilişim firma bilgileri. Düzey Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Düzey Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Düzey Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.