E-grosshandel

Şirket Hakkında
Ticaretin en kolay ve en güvenli sayfasina hosgeldiniz. Ticaret Portali´miz tüm branslardaki zengin icerigi ile hizmetinize sunulmustur.
E-Grosshandel.com Hakkında

Sizlere, internet ortaminda ticaret sektörünün en güncel ve en kapsamli sitesini hazirladik. Avrupa´nin en genis icerikli e-ticaret portali üyelerine bir cok imkan taniyor. Üye oldugunuzda, firmaniza ait özel panelde her türlü ürün ve isbirligi ilanlari, insört ve videolarinizi ekleyebilirsiniz.

Ticaret Portali´nda Avrupa ile birlikte Türkiye´deki bir cok toptan, imalat ve perakende firmalarla bulusarak internet ortaminda güvenli alim ve satim yapabileceksiniz. Ayrica bu firmalarla portalimiz sayesinde özel chat bölümünde online kontak kurabileceksiniz.
E-grosshandel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: E-grosshandel
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Hatice Ercan
Adres: Quellenstrasse 130,1100 Viyana
Şehir: Viyana
Ülke: Avusturya
Telefon: (699) - 1076603
Web Sitesi: www.toptancilar.eu
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
E-grosshandel firma bilgileri. E-grosshandel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda E-grosshandel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

E-grosshandel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.