Ece İnşaat Baskı Beton

Şirket Hakkında
SURFACE PRESS BASKI BETON UYGULAMA TEKNOLOJİSİ

SURFACE PRESS dış mekanlar için tasarlanmış bir zemin kaplama malzemesidir. En önemli özelliği, tek tek döşenmiş taş görüntüsü veren desen baskılı beton teknolojisi olmasıdır.

Çok çeşitli renk ve desende uygulanabilen, granit, kayrak gibi tabii taşların doğal görünümünü verebilen SURFACE PRESS çökmez, kaymaz, leke tutmaz ve güneş ışınlarına dayanıklı renkleri solmaz. Geleneksel desenlerle ve renklendirici tozun dışında kullanılan Antik Etki Tozunun yüzeyde bırakılarak, malzemeye eski ve kullanılmış görüntüsü vermesiyle SURFACE PRESS “Geleneklere ve Kültüre Saygılı En Yeni Teknoloji” olma özelliğini taşır.

Bahçe düzenlemeleri , parklar, havuz kenarları, alışveriş merkezleri, turistik tesisler, çevre düzenlemeleri, kent alanları, yollar, restorasyon alanları, marina ve rıhtımlar, otoparklar, akaryakıt istasyonları SURFACE PRESS’in uygulandığı alanlar arasındadır.


SURFACE PRESS’in uygulanış, görünüş ve dayanıklılık açısından diğer malzemelere göre çok farklı özellikleri vardır.

%90 doğal malzemelerden oluşan SURFACE PRESS sahada blok olarak uygulandığı için zeminde zamanla oluşabilecek çökmelerden etkilenmez ve aynı yüzey düzgünlüğünü her zaman korur. Tek tek döşenen bir malzeme olmadığı için, taş aralarının oynaması, zamanla aralarda istenmeyen otların çıkması gibi durumlar SURFACE PRESS için söz konusu değildir.

Beton teknolojisindeki gelişmelerin ECE PRESS’e aktarılması n
Ece İnşaat Baskı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Baskı Beton Cilası


BASKI BETON CİLASI

LSS tüm taze beton ve beton yüzey sertleştirici uygulamalarından sonra betonu kürlendirmek ve betonda yalıtımlı bir tabaka elde ederek tozumayı önlemek için kullanılır.

İstenildiğinde eski beton üzerine sürülerek beton yüzeyinin performansını artırılır ve tozuma önlenir. Aynı zamanda yüzeyde parlak bir görünüm elde edilir.

LSS solvent bazlı akrilik reçine esaslı şeffaf sıvıdır. Uygulandığında betonda yalıtımlı bir tabaka oluşturur ve betondaki suyun hızlı buharlaşmasını önler. Uygulanan malzeme aynı zamanda şeffaf ve koruyucu bir film tabakası yaparak yalıtım sağlar, yüzeyin tozumasını engelleyerek betonun dayanıklılığını artırır.

Uygulama Alanları
- Tüm dikey ve yatay beton yüzeylerde.
- Endüstriyel zeminler.
- Betonarme döşemeler.
- Otoparklar , depo zeminleri.

Özellikler
LSS ile kürlenmiş bir betonun mukavemeti normal betona göre %20-25 artar.
- Betonda kürlenme sırasında meydana gelebilecek çatlaklıkları önler.
- Beton yüzeyindeki tozumayı önler.
- Betonun aşınma dayanımını artırır.
- Yüzeyde renk değişimi yapmaz.
- Çok amaçlıdır. Beton içinde elde edilen film tabakası ile kürleme ve yalıtım yapılarak tozuma engellenir ve beton yüzeyi korunarak kalıcılığı artırılır.
- Yüzeye daha sonra uygulanacak kaplamaların yapıştırma malzemeleri ile iyi yapışma sağlar.
- iç ve dış mekanlarda kullanılır.
- U.V. dayanıklıdır.
- Su itici özelliği vardır.
- Geçirimzislik sağlar.
- Betonun klor2a karşı direncini art
İletişim Bilgileri
Firma: Ece İnşaat Baskı Beton
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
Yetkili Kişi: Selahattin SUR
Adres: Köroğlu Caddesi Maçka Sok No 13_4
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4739214
Web Sitesi: www.ecebaskibeton.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ece İnşaat Baskı firma bilgileri. Ece İnşaat Baskı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ece İnşaat Baskı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ece İnşaat Baskı Beton firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.