Edo Dondurma

Şirket Hakkında
FERAH Dondurma 1956 yılında Kahramanmaraş’ta kurulmuştur. Sektörde 60 yıllık bilgi birikimine sahip olan firmamız, geçen süre zarfında dondurma sektörünün en bilinen markalarından biri haline gelmiştir. Başta Maraş dondurması olmak üzere, 30’u aşkın dondurmayı naturel olarak üreten firmamız, dondurmanın yanında tatlı, pasta ve fıstık ezmesi üretimi yapmaktadır.

FERAH Dondurma mevcut tesisleriyle saatte 5 ton dondurma üretim kapasitesine sahip olup, üretilen dondurma Türk Gıda Kodeksi, HACCP Gıda güvenliği sistemi ve IS0 9002 kalite yönetim sistemleri belgelerine sahiptir. Kalite kontrol ve denetimleri gıda mühendislerimiz tarafından yapılmakta olan ürünler denetimlerden sonra soğuk hava depolarında muhafaza edilmektedir. Gelişen teknoloji ve ekonomik şartlara ayak uydurmanın bilincinde olan FERAH Dondurma, 13.000 m2 alan üzerine modern üretim tesisinde üretime başlamıştır. Söz konusu tesisinin 2015 yılı ilk çeyreğinde bitirilip faaliyete geçmesi mevcut üretim kapasitesini saatte 5 ve yılda 6 bin ton dondurmaya çıkarmıştır.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulayan bir firma olarak en önemli hedeflerimizden biri de müşteri memnuniyeti. Müşteri memnuniyetini sağlayan en önemli unsur ise kalite. FERAH Dondurma kaliteli ürünün sadece kaliteli hammadde ile üretilbileceğinin farkında, bu nedenle kullanılan hammaddeler, tüketicilerimizin damak tadına uygun ürünler arasından özenle tercih ediliyor. FERAH Dondurma tarafından üretilen meyveli dondurmaların meyveleri günlük olarak toplanmaktadır.

FERAH Dondurma naturel ve endüstriyel dondurma üretimi yapmaktadır. Ürünlerimizin dağıtımı firmamıza ait 15’i aşkın frigorifik araçla yapılmakta olup Türkiye çapına yayılan bayi ağıyla ülkenin hemen her noktasına ulaştırılmaktadır. Lojistik konusunda yatırıma önem veren firmamız, K.Maraş merkez depolarının yanı sıra İstanbul İkitellide bulunan irtibat ofisiyle tüketicilere hizmet vermektedir.

Edo Dondurma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Edo Dondurma
Sektörü: Gıda / Tarım » Süt / Süt Ürünleri
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: Selçuk Solak
Adres: Trabzon Caddesi No:24
Şehir: Kahramanmaraş
Ülke: Türkiye
Telefon: (344) - 2340303
Web Sitesi: www.edo.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kafedo Franchise Veriyor
Kafedo cafe&bistro franchise veriyor. detaylı bilgi için lütfen irtibat kurunuz.
Maraş Dondurması Bayiliği
Üretimini yaptığımız, başta maraş dondurması olmak üzere 36 çeşit dondurma, tatlı çeşitleri, dondurulmuş pasta ve diğer ürünlerle ilgili il bazı...
Künefe
Dünyanın her yerine dondurulmuş bir şekilde peynrili künefe satışı yapıyoruz... Toptan ve perakende bayilikler verilecektir
Edo Dondurma firma bilgileri. Edo Dondurma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Edo Dondurma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Edo Dondurma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-06-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.