Efcell.net

Şirket Hakkında
efcell mobile Firmamız hakkında
Firmamız hakkında

efcell mobile, internet üzerinde mobil iletişim alanında en kapsamlı interaktif tüketici bilgi kaynağı olma amacı ile 2006 yılında kurulmuştur. Merkezi Hollanda’da bulunan İngilizce, Almanca, Hollandaca ve Türkçe olmak üzere dört dilde yayın yapmaktadır. Bu ülkelerdeki temsilcilerimiz ile yakın işbirliği sonucunda bölgesel olarak yayın da yapmaktayız. efcell, ziyaretçilerinin düş...üncelerini ve deneyimlerini tüketici platformunda paylaşmasını sağlayan kişiselleştirilebilir pek çok interaktif özelliği ile kullanıcı dostu bir yapıya ve kolay izlenir bir çerçeveye sahip bir online dergi olmayı hedeflemektedir. Firmamızın ana hedefi, bu alanda zengin ve kaliteli bir içerik oluşturup yayına sunarak mobil telefon kullanıcılarına ulaşarak bilgilendirmektir.

İçerik kaynaklarımız

efcell editör kadrosu standart test işlemlerini, ürün görüntülerini kendi fotoğraf stüdyosunda çekerek gerçekleştirmektedir. efcell ekibi buna ek olarak sektörle ilgili tüm gelişme ve yenilikleri uluslararası haber kaynaklarından derleyerek yayına hazırlamaktadır. efcell yıl içerisinde gerçekleşen dünya çapındaki çeşitli mobil iletişim etkinliklerini de yerinde takip ederek bu alandaki gelişmeleri canlı olarak yayınlamaktadır.

İçerik destekleri

efcell, kısmen reklam banner yayınları ile finanse edilmektedir. Ayrıca tüketiciler için fiyat karşılaştırması sağlayan firmalarla işbirliği halinde, ziyaretçilerimizin bizim sayfalarımızdan ziyaret ettikleri satıcı firmaların linkleri aracılığı ile belirli bir komisyon elde etmekteyiz. Ürünlerin tedarik edilmesi ve servis hizmetleri bu satış fiyatlarını veren firmaların sorumluluğundadır.

Sunucu bilgileri

efcell yayınını Amsterdam euNetworks sistemi üzerinden yapmaktadır. efcell altyapı ve sunucularının barındırma ve bakım hizmetleri TRUE tarafından gerçekleştirilmektedir. TRUE, merkezi Amsterdam olmak üzere Avrupa çapında yüksek çaplı sunucu ve barındırma hizmetleri sunan bir ku
Efcell.net
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Efcell.net
Sektörü: Telekomünikasyon » Cep Telefonu
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Cep Telefonu
Yetkili Kişi: murat ozan
Adres: istanbul bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 3353300
Web Sitesi: http://efcell.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Efcell.net firma bilgileri. Efcell.net adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Efcell.net ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Efcell.net firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.