Efe Zemin Etüd Müh.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Uzman ekiplerimizle köprü, baraj, tünel, fabrika, konut, hastane, okul gibi yapıların fore kazık, mini kazık, ankraj, zemin etüd, imar esaslı sondajlar, güçlendirme, iyileştirme proje çalışmaları ile hizmetinizdeyiz. Günümüzün ekonomik ve teknolojik koşullarına uygun, hızla değişen şartların gereklerini yerine getirerek projelerin tasarımından gerçekleşmesine kadar her adımında günümüzün en ileri, modern makine olanakları ve deneyimli kadrolarıyla en doğru ve ekonomik çözümler üretmek, daima araştırmacı, yenilikçi ve atılımcı olmak temel gayemizdir. Dinamik, nitelikli ve tecrübeli ekibimiz ile en kaliteli ve güvenilir imalatları en uygun maliyetlerle tamamlamayı amaç edinen firmamız, Zemin Güçlendirme, Fore Kazık, Mini Kazık, Ankraj, Sondaj ve Jet Grout uygulamaları ile çalışmalarına devam etmektedir.
Efe Zemin Etüd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Efe Zemin Etüd Müh.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Efe Zemin
Adres: Malazgirt Mah. 1016.Sok
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6404196
Web Sitesi: http://www.efezemin.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Efe Zemin Etüd firma bilgileri. Efe Zemin Etüd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Efe Zemin Etüd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Efe Zemin Etüd Müh.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.