Efekan Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Efekan Makina Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. İzmirin sanayi merkezi Bornovada hidrolik pres, hidrolik ünite, hidrolik silindir ve firmalara özel makina ve makina yedek parça imalatları ile faaliyetini sürdürüyor. Bilgisayar destekli tasarım tekniklerini kullanıp tüm makinaların önce bilgisayar ortamında simulasyonunu hazırlayan firmamız, teknik tecrübesini üretim titizliği ile birleştirerek çok kısa zamanda sanayi sektörünün önde gelen firmalarına çözüm ortağı olmayı başardı.

Her makina ve makina parçalarını önce 2 ve 3 boyutlu çizim ve tasarım programlarıyla şekillendiren firmamız, her ürün için hazırladığı teknik dosya ile üretim aşamalarını ve kontrol proseslerini hassasiyetle takip ederek hem verimli hem de kaliteli ürünleri en uygun maliyetle elde ediyor.

Geniş makina parkuru sayesinde üretimdeki hızı ile müşteri beklenti ve isteklerine en kısa zamanda çözümler getiriyoruz.

Satış sonrası verdiğimiz teknik destekle yaptığımız her işin arkasında durduğumuzu gösteriyor ve müşterilerimizle uzun vadeli iş geliştirme politikaları oluşturuyoruz.
Efekan Makina Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Efekan Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Makina » Hidrolik / Pres
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Hasan KÖRÜK
Adres: Doğanlar Mh. 1423 Sk. No:8 Bornova İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4793755
Web Sitesi: www.efekanmakina.com
Ürünleri
Efekan atölye presleri parça düzleştirme veya montaj operasyonları için kullanılabilen, profesyonel bir pres arayanlar için tasarlanmıştır. 10 T...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Efekan Makina Sanayi firma bilgileri. Efekan Makina Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Efekan Makina Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Efekan Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.