Efes Playgrounds

Şirket Hakkında
EFES Playgrounds, eğlence ekipmanları konusunda uzun yıllarını geçirmiş, tecrübeli ve uzmanlaşmış bir takımdan oluşan, yeni ve dinamik bir firmadır. İddialı, dürüst ve dengeleri bilen bu yapısını işte bu takım ruhundan almaktadır. Eğlence ekipmanları konusunda, ürün ve hizmet olarak her türlü ihtiyacı başlangıcından sonuna kadar kendisi karşılayan firmamızın, öncelikli hedeflerinden birisi de müşterilerimizi başka arayışlardan kurtararak, bilgi ve tecrübelerini ürün - fiyat - kalite ahengi içerisinde sunmaktır. Ürün ve hizmet kalitesinden asla ödün vermez ve bu noktadaki beklentileri karşılamakta oldukça iddialıdır. İş bittikten sonra çıkabilecek aksaklıkları gidermek, takımın "Kalite + Sürekli Hizmet = Mutlu Müşteri" anlayışının bir yansımasıdır.
Efes Playgrounds
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Efes Playgrounds
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyun Parkları
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Ayse Ulker
Adres: Bursa Cd. Tahtali, No:15/2 16370 Nilufer
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4823719
Web Sitesi: www.efesoyunparki.com
Ürünleri
Trambolin, iç mekan ve dış mekan olarak ayrıca çeşitleri bulunmaktadır.
İç Mekan Oyun Grupları, Soft Play Oyun Grupları, Çocukların içinde uzun zaman geçirebileceği eğlenceli aktivite
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Efes Playgrounds firma bilgileri. Efes Playgrounds adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Efes Playgrounds ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Efes Playgrounds firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.