Ege-solar Energy And Power Systems

Şirket Hakkında
Ege Solar Enerji ve Güç Sistemleri, yenilenebilir temiz enerji ve enerji verimliliği konusuna odaklanmış projelendirme ve uygulama firmasıdır. Türkiyenin her yerinde; rüzgar enerjisi, güneş enerjisi ve diğer alternatif enerji sistemlerinin tasarım ve kurulumunu yapan firmamız, enerji verimliliği konularında da çok yönlü hizmetler sunmaktadır. Yenilenebilir enerjiyi kullanarak enerji çatıları, güneş enerjili aydınlatma sistemleri ve kendi enerjisini üreten ekolojik binalar Ege Solar’ın ana faaliyet alanlarıdır.
Rüzgar türbinleri, güneş enerjisi ve solar PV sistemlerinin kurulumu öncesi potansiyel belirleme çalışmaları, fizibilite raporları firmamız normlarına uygun bir şekilde gerçekleştirir.
Temiz enerji sistemlerinin elektrik projelerinin hazırlanması ve sistem kurulumları hizmetleri de tarafımızdan gerçekleştirilmektedir. Kurulum sonrasında rüzgar türbinleri ve sonar panellerinin tüm rutin kontrol ve satış sonrası teknik destek hizmetleri de faaliyet alanlarımızda yer almaktadır.
Firmamız enerji verimliliği alanında çıkan kanun ve yönetmeliklerin takibi, enerji verimliliği danışmanlığı, enerji verimliliği etüt ve proje hizmetleri sunmaktadır.
Şirketimiz kendi alanında dünyanın en iyilerinden olan Cinco Solar markası’nın Türkiye temsilcisi ve proje ortak yürütücüsüdür. Dünya’da birçok temiz enerji uygulamasını başarıyla gerçekleştiren şirket bu faaliyetlerine ek olarak Türkiye’de bu konunun kamuoyuna anlatılması ile ilgili olarak özel sektör temsilcisi olarak bizim ile birlikte çalışmalarını yürütmektedir

Ege-solar Energy And
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ege-solar Energy And Power Systems
Sektörü: Enerji » Enerji Üretim
İkincil Sektörü:Enerji » Alternatif Enerji
Yetkili Kişi: hakan mural
Adres: 384/1. SK. No:8 Apaydın İş Merkezi K:4 D:403 Şirinyer
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4526251
Web Sitesi: www.ege-solar.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yenilenebilir Enerji Alanında Şirketimize Ortak Aranıyor
2009 YILINDAN BU YANA GÜNEŞ VE RÜZGARDAN ELEKTRİK ÜRETİM SİSTEMLERİ ÜZERİNE FAALİYET GÖSTEREN VE BUNUNLA İLGİLİ TÜRKİYE DİSTRİBİTÖRLÜĞÜ BULUNAN ŞİRKET...
Yenilenebilir Enerji Şirketimize Ortak Arıyoruz.
İzmir bulunan yenilenebilir güneş ve rüzgardan elektrik üretimi ithalat, ihracat ve mühendislik hizmetleri veren türkiye genelinde 4 bayiliği bulunan...
Solar Enerji Alanında Bayilikler Verilecektir
Şirketimizin amacı zamana uygun ekonomik ve ekolojik elektrik kazanım imkanlarını sunmak. Türkiyede şu an ekolojik enerji kazanımında su ısıtmak için ...
Ege-solar Energy And firma bilgileri. Ege-solar Energy And adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ege-solar Energy And ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ege-solar Energy And Power Systems firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.