Ege Zeolit San.ve Tic.ltd.sti

Şirket Hakkında
Ege Zeolit San.ve Tic.Ltd.Sti. Türkiye`nin degerli Madenlerinden olan Zeolit (klinoptilolit) üretimini yaparak cesitli sektörlerin ihitiyaclarini karsilamaktadir.Sirketimiz yurt ici ve yurt disinda kendi pazarlama agiyla satislarina devam etmektedir.





Ege Zeolit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Zeolit madeninin işlenmesi, değerlendirilmesi amacıyla, kalite ve standartta tam güveni sağlamış genç ve dinamik bir şirkettir.
Firma olarak; çevre felaketlerinin yaşandığı çağımızda gizli kalmış çevreci bir madeni gerek yurt içi gerekse uluslararası pazarda tanıtma ve ihraç etmeye odaklanmıştır.Bu güne kadar yapilmis olan bütün arastirmalarda cagin en önemli Madenlerinden oldugu tespit edilen Klinoptilolitin, gerek Türkiye` de gerekse Dünya pazarinda tüm gücü ile tanitim ve tüketimi noktasindaki faydalarini insanliga duyurmaya adamistir.
Sirket Vizyonumuz Insanlik, Doga, Su, Hava, ve Hayvanlara faydali olmaktir .
Şirket genç ve dinamik ekibiyle siz müşterilerine her zaman en doğru çözümleri üretir ve sunar..




MISYONUMUZ YESIL BIR DÜNYA VE TEMIZ BIR HAVA
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FİLTRE MALZEMESİ: Akvaryum filtreleri, Şehir atık suların arıtılması, Fabrika atık sularının arıtılması , Çöp sahaları su arıtmaları,

Doğal zeolitler, özellikle zeolitin klinoptilolit türü fiziksel ve kimyasal özellikleri itibariyle havuz ve Spa filtre malzemesi olarak ideal malzemelerdir.
• Kum filtreler 20-40 mikrona kadar filtrasyon yapabilirken Zeolitler 3-4 mikrona kadar partikülleri tutabilir.
• Zeolitler yüksek iyon değişimi kapasitesi sayesinde suda çözünmüş ter ve idrardan kaynaklanan amonyağı ve suda ki metal iyonlarını giderir.
• Ters yıkamayı yarı yarıya azaltır dolayısıyla bakım için kullanılan su miktarını %30 azaltır.
• Zeolitler gözenekli yapısı itibariyle kum filtreden hafif olduğu için ağırlıkça daha az malzeme kullanılarak aynı hacim doldurulur


HAYVAN ALTLIĞI: Tavukhaneler ve Ahırlarda hayvan altlığı, Evcil hayvan altlığı

Zeolitler % 100 doğal olduğundan, zehirli ve zararlı kimyasallar içermediğinden hayvan ağıllarında nem ve koku giderilmesi amacıyla başarı ile ve emniyetle kullanılmaktadır.Aktive edilmiş doğal zeolitler, büyük ve küçük baş hayvanların bulunduğu ortamlardaki idrar ve dışkıdan kaynaklanan amonyak kokusunu yok etmektedir. Böylece gerek hayvanlar gerekse bakıcıları için daha emniyetli ve sağlıklı ortamlar yaratılabilmektedir. Zeolit gözenekli yapısı nedeni ile hayvanlardan kaynaklanan amonyak ve diğer kokuları, kireç gibi başka kimyasallara gerek kalmadan, absorblar (emer) ve tutar. Böylece ortamda uçucu haşerelerin üremesi önlendiği gibi, azot gibi önemli bir besi maddesi içeren amonyağın havaya karışması engellenmiş olur. Ayrıca amonyak içeren hava solunduğunda gerek hayvanların gerekse insanların solunum sistemlerine zarar vermektedir. Havadaki amonyak "ınterpulmonary" sistemi kötü yönde etkilemektedir. Böylece zatürree vakalarının adedi ve şiddeti artmaktadır.
Özellikle genç hayvanlarda sıklıkla rastlanan zatürreenin ana nedeni ortamdaki amonyaktır. Ayrıca yüksek konsantrasyonlarda amonyak içeren havanın hayvanlarca uzun süre solunması sonucu hayvanlarda ağırlık kaybı olduğu ve yemleme veriminin düştüğü pek çok çalışma tarafından ortaya konulmuştur. Zeolitlerin hayvan yataklarında kullanılmaları ile nem absorblanarak, (emilerek) ahırın daha temiz olması sağlanmakta ve haşere oluşumu önlenmekte veya azaltılmaktadır. Kireç kullanımında olduğunun aksine zeolit kullanımı tırnaklı hayvanların tırnaklarında kurumalara, çatlamaya ve yanmaya neden olmamaktadır. Granül halindeki zeolit kireç kullanımının aksine tozlanmamaktadır. Ayrıca kireçten daha etkili olduğundan daha az miktarlarda kullanılmaktadır. Hayvan yataklarının kuru tutulması yeni doğmuş yavrular için ise ayrı ve hayatı bir öneme haizdir.
Zeolit hayvan yatağındaki nemi tuttuğundan ve yatağın havalanmasının devamını sağladığından, hayvan gübresi toplanıp hayvan gübresi yığınına ilave edildiğinde, kompostlanmayı da hızlandıracaktır. Zeolit granüllerinin gücü bu uygulamada önem arz etmektedir. Granüller hayvanlar ve bakıc
İletişim Bilgileri
Firma: Ege Zeolit San.ve Tic.ltd.sti
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: Hasan Eser/ Hatice Cakir
Adres: Atatürk Cad.No 12/1
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 6147069
Faks: (266) - 6147069
Web Sitesi: http://www.egezeolit.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Filtre Malzemesi
% 100 Dogal filtre malzemesi Sudaki kimyasallari ve zararli micro -canlilari temizler suyu saf ve berraklastirir. Sudaki Ph degerini dengeler Am...
Tavuk Altligi
SON DÖNEMLERDE YASANAN CELTIK SIKINTISINA ALTERNATIF ÜRÜN BIGADIA TAVUK ALTLIGI SAYESINDE TÜRKIYENIN KÜMESLERI ARTIK KOKMAYACAK, BIGADIA TAVUK...
Zeolit-klinoptilolit
Zeolit-Klinoptilolit üretimi yapan sirketimiz ihracat fiatlarinda 31.07.2008 tarihine kadar ciddi indirimler yapmistir.Teklif almak icin Sirketimiz ye...
Ege Zeolit San.ve firma bilgileri. Ege Zeolit San.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ege Zeolit San.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ege Zeolit San.ve Tic.ltd.sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.