Egemen Genel Temizlik Hizmetleri

Şirket Hakkında
Egemen Genel Temizlik Hizmetleri hizmete başladığı günden beri sürekli kendini yenileyen, geliştiren bir firma olarak kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışını tüm kitlelere ulaştırma hedefini kendimize misyon edinip, halı yıkama işinde modern ve hijyenik koşullarda son teknoloji makine, ekipman ve tecrübeli personellerimiz ile hizmetinizdedir.
Firmamız müşteri memnuniyeti garantisi, ekonomik fiyatları ve kaliteli temizlik anlayışı ile hizmetlerine devam etmektedir.
İstanbul Anadolu yakasının tüm ilçelerine ücretsiz servis imkanı sunan halı yıkama fabrikamıza telefon açtığınız gün içerisinde halılarınız ev ya da iş yerinizden alınarak; toz alma, yıkama, kurutma, son kontrol, parfümleme ve paketleme işlemlerinden geçirilerek 24 saatte adresinize teslim edilmektedir.
Egemen Genel Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Egemen Genel Temizlik Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Cemal Çakır
Adres: Sapanbağları Mh. Karaağaç Cad. No: 19/a Pendik / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3060063
Web Sitesi: www.EgemenGenelTemizlikHizmetleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Egemen Genel Temizlik firma bilgileri. Egemen Genel Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Egemen Genel Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Egemen Genel Temizlik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.