Egyturk Şirketler Grubu

Şirket Hakkında
EGYTİAN TURKİSH GROUP Türk işadamı Hasan AKYÜZ tarafından 1998 yılında Mısırda Kahirede kurulmuştur , günümüzde de Egyptian Turkish Group olarak seçkin müşterilerimize Mısır , Türkiye ve tüm dünyanın çeşitli yerlerinde hizmet etmekte bulunuyoruz .

Egyptian Turkish Grup özel danışmanlık olarak başlayan faaliyet alanını geçen birkaç yıl içersinde genişleterek ihracat , ithalat , denizcilik , ticari ve hukuk danışmanlığı gibi çeşitli bölümleride bünyesine katarak anonim şirket olmuştur. Şirketin % 90 hissesine sahip olan Hasan AKYÜZ şirketin başkanı ve yönetim kurulu başkanıdır.
Egyptian Turkish 1998 yılında danışmanlık yaptığı müşterilerine finansal sonuçlarda başarıyı getirmek için kurulmuştur. Egyptian Turkish Grup birçok işi başarıyla yerine getirerek halen ; yatırımcılara Mısır piyasasında yardımcı olmaya devam etmektedir ve bu konudaki en büyük ve en saygın kurumlardan biri olarak birçok Mısır şirketi dışarıyla çalışmak için bizi istemektedir.Biz başarılı sonuçlarda kendimiz gibi karalıyız.
Egyturk Şirket Ailesinin paylaştığı yedi temel değer vardır : mükemmellik , büyüme , verim , ekip , anlayış , sorumluluk ve bilgi . Bu değerler ilk günlerden beri şirketlerin inançların bir parçası olarak rehberlik ederek sadece bir kaç işadamına değil dünyanın heryerinden milyonlara rakip olmamımız sağlamktadır.

MİSYONUMUZ
MÜŞTERİLEMİZLE OLAN GÜÇLÜ İLİŞKİLERİMİZ
Biz müşterilerimizle uzun süreli ilişkiler kurmak için uğraşırken onların işlerini ve çalıştığı endüst
Egyturk Şirketler Grubu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Egyturk Şirketler Grubu
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: tuncay menekse
Adres: 8 abdellah bin taheer st from makram abeed nasr city cairo
Şehir: Yurtdışı
Ülke: mısır
Telefon: (022) - 2728401
Web Sitesi: www.egyturkgroup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ham Tuz Yıkanmış Tuz Endüstri Tuzu Ve Yol Tuzu Temin Edilir
büyük miktarlarda ham tuz, yıkanmış tuz , endüstri tuzu ve yol tuzu temin edilir iletişim için arayınız 002 010 2498645 yetkili kişi hilmi balcı
Mısırda Danışmanlık
mısır da yatırımlarınız için fabrika arazisi bulunur her türlü şirket kurulur ve hukuki danışmanlık yapılır ayrıca mısıra yapacağınız seyahatlerde ara...
Egyturk Şirketler Grubu firma bilgileri. Egyturk Şirketler Grubu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Egyturk Şirketler Grubu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Egyturk Şirketler Grubu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.