Ek-cen Dıs Tıcaret Ltd.

Şirket Hakkında
EK-CEN Dış Ticaret LTD. ŞTİ. olarak 2006 yılında yurt dışına Tekstil ihracatı yapmak üzere kurulan şirketimiz yurt içinde de Türk halkına faydalı ürünler sunmak amacıyla 2007 yılında elektronik reklam panoları ve led sistemleri içinde yer alan ürünleri ithal ederek kaliteli ve uygun fiyatla cihazları kullanıcıların hizmetine sunmaktayız. Yurt içindeki kullanıcıların ihtiyaçlarını dikkate alarak araştırmalar yapmakta, elde ettiği verileri kullanarak müşterilerine ve sektöre faydalı ürünlerle hizmet etmekteyiz.

Temel ürünlerimiz arasında E pano, Nöbetci Eczane Panoları, Otobüs Güzergah Panoları, Kayan Yazılar, Neon Reklam Panoları yeralmaktadır. Ayrıca yurt içinde faaliyet gösteren birçok üretici firma ile işbirliği yaparak bu güzide firmalarımızın ürünlerinin teşhirini, tanıtımını ve satışını yapmaktayız.

Hedefimiz, sunduğumuz kaliteli hizmet ve imkanlarımızla iş alanımızda lider kuruluş ve müşterilerimizin en önemli çözüm ortağı olmak, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yapmakta olduğumuz pazar araştırmalarıyla, AR-GE çalışmalarından edindiğimiz bilgileri harmanlayıp müşterilerimize uygun yenilikler sunmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
E PANO - NÖBETCİ ECZANE PANOLARI - KAYAN YAZILAR - LEDLİ TABELALAR - LEDLİ PANOLAR - NEON PANOLAR - LED TV SİSTEMLERİ - ARAÇ GÜZERGAH/MESAJ PANOLARI - ELEKTRONİK YAKA KARTLARI - BARİYER SİSTEMLERİ
İletişim Bilgileri
Firma: Ek-cen Dıs Tıcaret Ltd.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: CENAN EKİCİ
Adres: SULARBASI MAH. PTT YANI SELCUK ISHANI KAT:3 NO:303
Şehir: Sivas
Ülke: Türkiye
Telefon: (346) - 2254521
Faks: (346) - 2255321
Web Sitesi: http://www.ekcen.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
E Pano-led Mesaj Panosu
E pano ve led mesaj panoları ithalatı yapan firmamız yüklü miktarda alımlara yüksek iskonto uygulama imkanı sunmaktadır. yada led ürünleri ile ilgili ...
Ek-cen Dıs Tıcaret firma bilgileri. Ek-cen Dıs Tıcaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ek-cen Dıs Tıcaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ek-cen Dıs Tıcaret Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.