Eker Yolcu Tasımacılıgı Ve Arac Kıralama Meı.

Şirket Hakkında
Firmamiz BREZILYA Sao paulo sehrinde kurulu, kendi araclari ile , Turkce hizmet veren ilk ve tek yolcu tasimaciligi ve arac kiralama firmasidir. Sao paulo baskonsoloslugu veticaret ateseligi tarafindan onaylidir. Firmami kurulduru 2013 yilinda bu yana basta thy, caykur, tmo, uludag ihracatci birlikleri, orta anadolu ihracatci birlikleri, yesil irmak havzasi kalkinma ajansi v.b. olmak uzere brezilya ya gelen Turk kamu kurum ve kuruluslarinin %90 ina hizmet vermistir. Brezilya 2014 dunya kupasinda tum TRT ekibi ve TFF misafirlerinin yolcu tasimaciligi dahil bir cok hizmeti tarafimizdan verilmistir. Tum brezilya genelinde ve latin amerika ulkerinde bagantilarimizla hizmet agimiz gunden gune genislemektedir.
Eker Yolcu Tasımacılıgı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eker Yolcu Tasımacılıgı Ve Arac Kıralama Meı.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: UMUT EKER
Adres: RUA PEDRO MEMBRIDES NO 47 sobrado EKER MONGAGUA - SP - BRASIL
Şehir: SAO PAULO
Ülke: BREZILYA
Telefon: (133) - 4485790
Web Sitesi: www.eker.com.br
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eker Yolcu Tasımacılıgı firma bilgileri. Eker Yolcu Tasımacılıgı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eker Yolcu Tasımacılıgı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eker Yolcu Tasımacılıgı Ve Arac Kıralama Meı. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.