Ekin Emek Gıda

"sağlığınız için organik balekini seçin"

Şirket Hakkında
* Ülkemizde doğası bozulmamış, sanayi atıklarıyla kirlenmemiş, geniş ve çok çeşitli bitki örtüsüne sahip, biyolojik çeşitlilik ve doğal kaynak yönetimi projesi kapsamında Dünya Çevre Birliği "UNESCO" nun koruma altına aldığı Artvin-Rize havzasında kestane ağaçlarının bulunduğu yerlerde konuşlanan kara kovan peteklerde üretim yapmaktayız.
*İşletmemiz Türkiyenin ender yerlerinden olan Doğu Karadeniz’in Artvin-Rize sınırları arasında organik gıda üretimi ve pazarlaması amacı ile kurulmuştur. Kuruluşumuz hemen ardından bölgede organik olarak üretilen ürünleri sertifikalandırmak için başvuruları yaparak çalışmalarına başlamıştır. Tamamen doğal alanlarda konuçlanan kovanlarımızda doğal bal üretilmektedir. Arılarımızı kış aylarında Karadeniz’in dağ köylerinde kışlatırken, bal sezonunun başlaması ile birlikte Kaçkar Dağlarındaki Yüksek yaylalara götürmekte ve bal sağımını de burada yapmaktayız.

Ayrıca bölgemizde de yetişen Karayemiş; Kivi; Yaban mersini (likapa) diye bilinen besin değerleri yüksek Şifalı bitkiler arasına giren ürünlerin meyve ve yan ürünlerini (reçel, şurup v.b) ; Yine en güvenilir laboratuarlarımızda analizini yaparak sağlığa uygun ortamda ambalajlayarak halkımıza en uygun fiyat ve yüksek kalite ile sunmaktayız...
Ekin Emek Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekin Emek Gıda
Sektörü: Gıda / Tarım » Hayvansal Ürünler
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Hassas Terazi
Yetkili Kişi: hürdoğan gül
Adres: güneşli köyü no:5 hopa artvin
Şehir: Artvin
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6983935
Faks: (466) - 3518149
Web Sitesi: http://www.ekinemekgida.com
Ürünleri
* Ülkemizde doğası bozulmamış, sanayi atıklarıyla kirlenmemiş, geniş ve çok çeşitli bitki örtüsüne sahip, biyolojik çeşitlilik ve doğal kaynak yöne...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekin Emek Gıda firma bilgileri. Ekin Emek Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekin Emek Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekin Emek Gıda firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.