Ekincioglugrup

Şirket Hakkında
EKİNCİOĞLU ŞİRKETLER GURUBU olarak 1996 yılından buyana faaliyette olan bir firmayız. Bünyesinde gayrimenkul, kuyumculuk, inşaat , nakliyat ve gıda sektörlerini barındıran, misyonu ve vizyonu kaliteli hizmet-doğru yatırım olarak benimsemiş olan firmamız;

Gıda sektöründe perakende satış faaliyetlerinde bulunmuş,

Nakliyat sektöründe uluslararası bir firmanın taşımacılığı yapmış,

İnşaat , gayrimenkul ve kuyumculuk sektörlerinde hizmet vermeye devam etmekteyiz. 2000 yılında akaryakıt istasyonları sektörüne yöneldik ve bu sektörde gerek teknik altyapımız gerekse isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız. Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru istasyon, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.

Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabalıyoruz. Hayallerinizdeki, tam da aklınızdaki istasyonları size sunabilmek için çağrılarınızı bekliyoruz.
Ekincioglugrup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekincioglugrup
Sektörü: Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: imdat ekincioğlu
Adres: atatürk mah.sülün cad. no:4 ekincioğlu iş merkezi kat:1 d:7
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4558585
Web Sitesi: www.akaryakitistasyonlari.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekincioglugrup firma bilgileri. Ekincioglugrup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekincioglugrup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekincioglugrup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.