Ekip Peyzaj

Şirket Hakkında
2014 yılında Peyzaj Mimarı Mahmut Birincioğlu tarafından faaliyetlerine başlayan Ekip Peyzaj; doğadan aldığı ilhamla, çevreye uyumlu, mükemmel yurtiçi ve
yurtdışı projeleri üretmekte ve uygulamaktadır.



"Kalite Saygıdır, Saygınlık Kazandırır." anlayışıyla vermiş olduğu her hizmet ; kalitesi itibarıyla bir sonrası için açılan kapı olmuş olup, başarı zincirini sağlamış olmanın verdiği mutlulukla kaliteyi sunmaya devam etmektedir.



İlkeli, güvenilir, dürüst ve etkili ilişkilerimizi çevre ve insan dostu yaklaşımlarımızla birleştirerek, çalıştığımız kişi ve kurumlara ne kadar değerli olduklarını ve en güzel hizmetlere layık olduklarını hissettirmektir.
Ekip Peyzaj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekip Peyzaj
Sektörü: İnşaat / Emlak » Peyzaj
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Sulama
Yetkili Kişi: Mahmut Birincioğlu
Adres: Sancaklar Mah. Akçakoca Karayolu Cad. Çoban Dürüm Karşısı No:201 Merkez - Düzce
Şehir: Düzce
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7323063
Web Sitesi: www.ekippeyzaj.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekip Peyzaj firma bilgileri. Ekip Peyzaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekip Peyzaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekip Peyzaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.