Eko-us Isı Sistemleri A.ş

Şirket Hakkında
Firmamız 1963 yılında o günlerde üretim yapmakta olduğumuz Sakarya ilinde Kalorifer tesisat işleri ile uğraşan herhangi bir firma kurum veya kuruluş olmadığı için talep üzerine kurucumuz Ali İhsan USLUKOL tarafından kurulmuştur.

Firmamız 13/02/1969 yılında Atso(Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası)ya üye olmuş, daha sonra ülke genelinde Birçok resmi kurum veya kuruluşun mekanik tesisat, sıhhi tesisat bazende inşaat işlerinde başarılı bir şekilde görev almıştır ve bunlarla ilgili başarı ve iş bitirme belgeleri bu güne kadar muhafaza edilmiştir.

Firma sınırları içerisinde bulunan Sakarya ilinin Cumhuriyet tarihinden itibaren 260ıncı müessesidir.

Daha sonra yıllar geçtikçe Türkiyenin şartlarına uyum sağlamak amacıyla şirketleşmiş ve faaliyetine devam etmiştir.

Firmamız faaliyet konusu ; Kalorifer, Buhar ve Kızgın Yağ Kazanları imalatı olup, bu kazanlara ait yardımcı ekipmanların imalat ve temini, her türlü basınçlı ve basınçsız tank imalatı ile bu tesislerin montajı için gerekli çelik konstrüksiyon işlerini yapmaktadır. Firmamız bu işleri proje aşamasından işletmeye almaya kadar anahtar teslimi üstlenmektedir. Bunun yanında yüksek basınçlı kızgın buhar kazanları ile elektrik üretimi için Co - Generation tesisleri kurma konusunda da hizmet vermektedir. EKO-US ISI SİSTEMLERİ A.Ş ürün çeşitliliği ve kapasite aralığı olarak sektörün en geniş seçeneğe sahip firmasıdır
Eko-us Isı Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Skoç tipi kazanlar, alev-duman borulu, yüksek verimli, büyük su hacimli, tam silindirik buhar kazanlarıdır. Sıvı ve gaz olarak dizayn edilen Skoç tipi kazanlar, özel dizayn yapıldığında katı yakıtda yakabilirler.

Skoç tipi kazanlar, endüstriyel tesislerde kullanılan en yaygın kazan tipleridir. Endüstriyel tesislerin yanı sıra merkezi sistem ısıtma uygulamaları içinde alçak basınçlı Skoç tipi buhar kazanları kullanılmaktadır. Alev- Duman borulu kazanlar, büyük buhar hacmine sahip olduklarından yüksek buhar çekimlerine hızlı cevap verebilmektedir.

Kullanımı kolay ve otomasyona uygun kazanalrdır. Uluslararası normlar dahilinde 72 saate kadar operatör kontrolu olmaksızın işletilebilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Eko-us Isı Sistemleri A.ş
Sektörü: Makina » Buhar Kazanı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Erdinc Ozkan
Adres: Beskopru Mevkii D-100 Karayolu No:131 SAKARYA/TURKEY
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2911753
Faks: (264) - 2911753
Web Sitesi: http://www.uslukol.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Üstün imalat teknoloji, KALİTE, - Yüksek verim, EKONOMİ (%98) - Üretimde ve satış sonrası servis anlayışıyla toleranssız ve titiz çalışmanın sonu...
Kızgın yağ kazanları sanayide yüksek sıcaklıklara ihtiyaç duyulan proseslere ısı transferi için kullanılır. Kızgın yağ kazanları yatık ve dik tip olar...
Skoç tipi kazanlar, alev-duman borulu, yüksek verimli, büyük su hacimli, tam silindirik buhar kazanlarıdır. Sıvı ve gaz olarak dizayn edilen Skoç...
İlan Talep ve Teklifleri
Rusya Ve Orta Asyada Bizimle Çalışmak İstermisiniz
Firmamız 1969 yılında A.İhsan Uslukol tarafından Adapazarı nda da kurulmuş İlk kalite belgeli firmalardan biridir. Isıtma sisteminde uzun yıllar çeşit...
Eko-us Isı Sistemleri A.ş Bayilik Ve İhracat İşbiriliği
FİRMA TANITIMI Firmamız 1969 yılında A.İhsan Uslukol tarafından Adapazarı nda da...
Eko-us Isı Sistemleri firma bilgileri. Eko-us Isı Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eko-us Isı Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eko-us Isı Sistemleri A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.