Eko-us Isı Sistemleri A.ş

Şirket Hakkında
Firmamız 1963 yılında o günlerde üretim yapmakta olduğumuz Sakarya ilinde Kalorifer tesisat işleri ile uğraşan herhangi bir firma kurum veya kuruluş olmadığı için talep üzerine kurucumuz Ali İhsan USLUKOL tarafından kurulmuştur.

Firmamız 13/02/1969 yılında Atso(Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası)ya üye olmuş, daha sonra ülke genelinde Birçok resmi kurum veya kuruluşun mekanik tesisat, sıhhi tesisat bazende inşaat işlerinde başarılı bir şekilde görev almıştır ve bunlarla ilgili başarı ve iş bitirme belgeleri bu güne kadar muhafaza edilmiştir.

Firma sınırları içerisinde bulunan Sakarya ilinin Cumhuriyet tarihinden itibaren 260ıncı müessesidir.

Daha sonra yıllar geçtikçe Türkiyenin şartlarına uyum sağlamak amacıyla şirketleşmiş ve faaliyetine devam etmiştir.

Firmanın özellikle ülke genelinde yaygın olan yarım silindirik Kalorifer kazanları, Tam silindirik Skoç Buhar Kazanları, Karşı Basınçlı Doğalgaz Kazanları, Alman teknolojisiyle üretimi yapılmış Ekoyak Kalorifer Kazanları Kalitesi ve verimi, dayanıklılığıyla Türkiye genelinde belli bir itibar sağlamış, Güneydoğudan, Karadenize kadar ayrıca Orta Asya pazarına katılarak müşteri portföyunu genışletmiştir. 1996 sonrasında yurt dışında sayısız işlere imzasını atmıştır.

Firmanın ürünleri ise şunlardır

? ENDÜSTRİYEL TİP BASINÇLI KAPLAR
? YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY MADENİ YAĞ VEYA AKARYAKIT TANKLARI
? BACA FİLTRE SİSTEMLERİ
? ENDÜSTRİYEL KIZGIN YAĞ SİSTEMLERİ
? YÜKSEK KAPASİTELİ KIZGIN YAĞ VE SU KAZANLARI SİSTEM
Eko-us Isı Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eko-us Isı Sistemleri A.ş
Sektörü: Makina » Buhar Kazanı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Erdinç Özkan
Adres: D-100 Karayolu No:131 Beşköprü Mevkii ADAPAZARI
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2911753
Web Sitesi: www.uslukol.com.tr
Ürünleri
am silindirik skoç buhar kazanlarımızda 6 atüden itibaren ondilo külhan, 10 atüden itibarende çelik boru kullanılmaktadır. Kazanlarımızın çelik malz...
İlan Talep ve Teklifleri
Eko-us Isı Sistemleri A.ş Bayilik Verecektir
? ENDÜSTRİYEL TİP BASINÇLI KAPLAR ? YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY MADENİ YAĞ VEYA AKARYAKIT TANKLARI ? BACA FİLTRE SİSTEMLERİ ? ENDÜSTRİYEL KIZGIN YAĞ Sİ...
Eko-us Isı Sistemleri firma bilgileri. Eko-us Isı Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eko-us Isı Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eko-us Isı Sistemleri A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.