Ekoloji Kimya Kağıt Sanayi

Şirket Hakkında
2006 yılında genç ve dinamik bir organizasyon olarak faaliyete geçmiştir.

Bünyesinde her biri kendi alanında lider kuruluşlarla iş ortaklığı yapan firmamız, hızla değişen teknolojileri ve yenilikleri de takip ederek faaliyetlerini sürdürmektedir. Kendisine yüzye yüz müşteri memnuniyeti ve toplam kalite anlayışı ilkesini benimsemiş olan şirketimiz, uzman satış kadrosu ve geniş servis ağı ile müşterilerine hizmet vermektedir. Kısa sürede pazarda kendisine sağlam bir yer edinen şirketimiz bundan sonra da zengin ürün portföyü, eğitimli ve uzman kadrosu ile sorunlara çözümlerin üretildiği bir kurum olarak çalışmalarına devam edecektir.
Ekoloji Kimya Kağıt
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekoloji Kimya Kağıt Sanayi
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Servet Resimci
Adres: IOSB ATATÜRK BULVARI NO.80/A BAŞAKŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4383014
Web Sitesi: www.ecology.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekoloji Kimya Kağıt firma bilgileri. Ekoloji Kimya Kağıt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekoloji Kimya Kağıt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekoloji Kimya Kağıt Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.