Ekopack

Şirket Hakkında
Ekopack Kağıt Ambalaj firması olarak bilgimizi ve tecrübemizi, siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını duyarız. Kurulduğu günden itibaren kağıt ambalaj konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz;
Büküm ve düz kağıt saplı 70 gr’dan /110 gr ‘ a kağıt gramajı ile beyaz ve kahve rengi Kraft ile istediğiniz ölçü, tasarım ve ebatta kağıt çanta üretimi yapılabilmektedir. Ayrıca yaptığımız ürünler ve firmamız hakkında daha ayrıntılı bilgi vermek hem de sizleri tanımak adına numunelerimizle birlikte sizleri ziyaret etmek isteriz.Ön bilgi edinmek açısından www.ekopack.com.tr adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Hedefi büyük bir işletme olduğumuzdan kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede kağıt ambalaj sektöründe tanınmıştır, ve bu ilkelerinden asla vazgeçmeyecektir.Bu bağlamda birçok tanınmış markaya hizmet verdiğimizi de belirtmek isteriz.
Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Ekopack Kağıt Ambalaj , gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü şimdiden teşekkür ederek . Sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekopack
Sektörü: Ambalaj » Kağıt Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Kağıt Ambalaj
Yetkili Kişi: Sinan Türkoğlu
Adres: Akçaburgaz mah.hadımköy yolu 46.sok no:4 kıraç/esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8863461
Web Sitesi: www.ekopack.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekopack firma bilgileri. Ekopack adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekopack ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekopack firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.