Elazığ Güçlü Kiralık Vinç Ve Oto Kurtarma

Şirket Hakkında
Elazığ ve çevre illerde ihtiyacınıza göre Oto Kurtarma ve Vinç Kiralama Hizmeti veriyoruz. Mobil Vinç, Hi-Up Vinç ve Sepetli Vinçler başlıca hizmet araçlarımızdan. Bununla birlikte, sıfır veya ikinci el Konteyner alım satım ve konteyner taşıma işlemlerini de yürütüyoruz. Kiraladığımız araçlar arasında hafif ticari araçlar, diğer iş makinaları sınıfında ise Arazöz, Telehander, Manitou ve Forklift de bulunuyor. Elazığ ve çevre illerde uzun süredir bu sektörde bulunan bir firma olarak ürünlerimizden memnun kalacağınızı garanti ederiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elazığ Güçlü Kiralık Vinç Ve Oto Kurtarma
Sektörü: Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: Ümit Darbaş
Adres: Ataşehir Mahallesi, Kuvayi Milliye Cd., 23040 Elâzığ Merkez/elazığ
Şehir: Elazığ
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2913747
Web Sitesi: www.elazigvinc.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elazığ Güçlü Kiralık firma bilgileri. Elazığ Güçlü Kiralık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elazığ Güçlü Kiralık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elazığ Güçlü Kiralık Vinç Ve Oto Kurtarma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.