Elçi Özel Güvenlik

Şirket Hakkında
Hizmetlerimizin; 5188 sayılı yasanın vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde karşılıklı memnuniyete ve güvenle cesur, önleyici, caydırıcı bir mantığa dayanması ana prensibimizdir. Günümüzde her an taktik ve teknik değişkenliğini izlediğimiz tehdit unsurlarını bertaraf etmek için modern bilim ve teknolojik imkanlarla insan zeka ve kabiliyetini bir araya getirerek en doğru sistemi oluşturmak inancı ile Güvenlik Personelimiz: Seçkin öğretim kadrosuna sahip eğitim merkezlerinde yetişmelerini sağlayarak sertifika almaya hak kazanmış personeller arasından; GÜVENİLİR, DİSİPLİNLİ, GÖREVİNE BAĞLI, olaylar karşısında SOĞUKKANLI davranan MANTIKLI hareket edebilme yeteneğine sahip olanları titizlikle seçilmektedir. Hassasiyetimiz personelimizin, görev esnasında; güler yüzlü ve saygılı olma, düzgün konuşma gibi nitelikleride taşımasını sağlar.

ELÇİ Güvenlik; Güvenlik sektöründe hizmetin her konusunda en üst düzeyde hizmet verebilen bir kurum oluşturmak amacı ile Türk Silahlı Kuvvetlerinde ve Emniyet Teşkilatında Özel görevlerde bulunmuş ve özel eğitim almış sivil kökenli değerli yönetim kadrosu ile bir araya gelerek faaliyetine başlamıştır. Firmamızın hedefi; sıfır hata ile etkin güvenlik ve koruma hizmeti vermektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Güvenlik Sektörüne Farklı Bir Boyut Kazandıran ELÇİ Güvenlik Personelli, Fiziki, Elektronik, Bilişim, V.I.P. Yakın Koruma, Risk Analizi ve Güvenlik Planlarının Yapılmasında Konusunun Uzmanı Deneyimli ve Analitik Düşünce Yapısına Sahip Kadrosu İle Hizmet Vermektedir. Sizlerde ELÇİ Güvenliğin Farkını Yaşamak İstermisiniz ?
İletişim Bilgileri
Firma: Elçi Özel Güvenlik
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: ilkay gürle
Adres: Batı Mah. Akasya Sok. No:25/2 Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4917806
Faks: (216) - 4917807
Web Sitesi: http://www.elciguvenlik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elçi Özel Güvenlik firma bilgileri. Elçi Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elçi Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elçi Özel Güvenlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.