Elçi Özel Güvenlik Eğt. Org. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Elçi Özel Güvenlik, İstanbul ili Sinanpaşa Mah. Akmazçeşme Sok. No:15/8 Beşiktaş / İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Güvenlik » Güvenlik sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi İlkay GÜRLE dir.
Elçi Özel Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Hizmetlerimizin; 5188 sayılı yasanın vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde karşılıklı memnuniyete ve güvenle cesur, önleyici, caydırıcı bir mantığa dayanması ana prensibimizdir. Günümüzde her an taktik ve teknik değişkenliğini izlediğimiz tehdit unsurlarını bertaraf etmek için modern bilim ve teknolojik imkanlarla insan zeka ve kabiliyetini bir araya getirerek en doğru sistemi oluşturmak inancı ile Güvenlik Personelimiz: Seçkin öğretim kadrosuna sahip eğitim merkezlerinde yetişmelerini sağlayarak sertifika almaya hak kazanmış personeller arasından; GÜVENİLİR, DİSİPLİNLİ, GÖREVİNE BAĞLI, olaylar karşısında SOĞUKKANLI davranan MANTIKLI hareket edebilme yeteneğine sahip olanları titizlikle seçilmektedir. Hassasiyetimiz personelimizin, görev esnasında; güler yüzlü ve saygılı olma, düzgün konuşma gibi nitelikleride taşımasını sağlar.

ELÇİ Güvenlik; Güvenlik sektöründe hizmetin her konusunda en üst düzeyde hizmet verebilen bir kurum oluşturmak amacı ile Türk Silahlı Kuvvetlerinde ve Emniyet
İletişim Bilgileri
Firma: Elçi Özel Güvenlik Eğt. Org. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Güvenlik » Kişisel Korunma ve Kendini Savunma
Yetkili Kişi: İlkay GÜRLE
Adres: Sinanpaşa Mah. Akmazçeşme Sok. No:15/8 Beşiktaş / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3270313
Faks: (212) - 3270313
Web Sitesi: www.elciguvenlik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Elçi Özel Güvenlik Hizmetleri
Elçi Özel Güvenlik 26 Haziran 2004 tarihli resmi gazetenin 25504 nolu sayısında, 5188 numaralı "Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun" ile ilgili yön...
Elçi Özel Güvenlik firma bilgileri. Elçi Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elçi Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elçi Özel Güvenlik Eğt. Org. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.