Elektra Enerji Toptan Satış Ve İth. İhr. A.ş

"Enerjimizle Kazanın"

Şirket Hakkında
FAALİYET ALANIMIZ / NE İŞ YAPIYORUZ ?

ELEKTRA ENERJİ, Elektrik Fatura Tutarı 150 TL ve üzerinde olan Serbest Tüketicilere İNDİRİMLİ ELEKTRİK satışı yapmaktadır.

Elektra Enerji 2011 yılında EPDK’dan almış olduğu 20 yıl süreli Toptan Satış Lisansı ile yurt içinde elektrik enerjisi ticareti yapmaya başlamıştır. Elektra Enerji tedarik ettiği elektriği hem toptan olarak hem de doğrudan serbest tüketicilere avantajlı fiyat seçenekleri ile sunabilmektedir. Enerji sektöründe ikili anlaşmaların hayata geçmesiyle enerji satışı çalışmaları da hız kazanmıştır.

Elektra Enerji, elektrik ticareti, satışı, operasyonu ve finans alanlarında sektörün içerisinden yetişmiş sektörün sürekli iyileşmesine katkıda bulunan profesyonel yöneticileri ile elektrik toptan satış sektörünün en rekabetçi şirketleri arasındadır. Müşterilerine olası tüm alternatifler arasında en uygun paketi seçerek, tasarruf tutarlarını daha da artıracak yöntemlerle elektrik satışı gerçekleştirmektedir.

Misyonumuz : Türk enerji sektörünün standartlarını yükseltmek için global enerji sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri müşterilerimize sunarak en ucuz elektriği en kaliteli hizmetle almalarını sağlamaktır.

Vizyonumuz : Yaratıcı kadrosu ile ileriyi tahmin ederek stratejik fırsatları değerlendirip yerel ve global pazarda aranılan bir firma olmaktır.

Temel Değerlerimiz :

• Müşterilerimize formaliteler, resmiyet ya da bürokrasi ile değil; samimiyet ve dürüstlüğü ön planda tutarak hizmet vermekteyiz.

• Kaliteli hizmetten ödün vermeden en uygun fiyatlar ile hizmet vermekteyiz.
• Topluma karşı olan sorumluluklarımızın bilincindeyiz.

• Karar alma sürecinde katılımcılık, şeffaflık ve eşitlik esastır.

• Müşterilerimizin ihtiyacı olan yeniliklerin takipçisiyiz.

FAALİYET ALANLARI

Serbest Tüketicilere İndirimli Elektrik Satışı
Elektrik Toptan ve Perakende Satışı
Elektrik Ticareti
Enerji Piyasası Danışmanlık Hizmetleri

İLETİŞİM: 0212 273 0170 -74-75 info@elektraenerji.co
Elektra Enerji Toptan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FAALİYET ALANIMIZ / NE İŞ YAPIYORUZ ?

ELEKTRA ENERJİ, Elektrik Fatura Tutarı 150 TL ve üzerinde olan Serbest Tüketicilere İNDİRİMLİ ELEKTRİK satışı yapmaktadır. İNDİRİM ORANI; Tedaş Tarifesi Birim Fiyatı üzerinden uygulanmaktadır.

Elektriği ELEKTRA ENERJİ’den almanız durumunda, mevcut sisteminizde teknik açıdan veya fiziksel olarak hiçbir değişiklik söz konusu değildir. Elektrik tesisatlarınızda oluşan arızaların giderilmesi ve bakımlarının yapılması, elektrik sayaçlarının okunması, mevzuat gereği ve eskiden olduğu gibi, yine Dağıtım Şirketleri ( Bedaş, Ayedaş, Uedaş...vb ) tarafından yapılacaktır.

Anlaşma yapmanız durumunda, Elektrik Faturanız, İNDİRİMLİ olarak ELEKTRA ENERJİ’den kesilecekir. Elektra ile çalışmanızın hiçbir şekilde riski bulunmamaktadır. Tam tersine, bizimle çalışarak, hem tasarruf sağlayacak, hem de daha kaliteli hizmet almış olacaksınız.

Yüksek tüketimli müşterilerin birçoğu, uzun süredir özel tedarikçilerle çalışmakta olup, elektriği Tedaş’tan daha ucuz fiyata kullanarak ciddi boyutlarda tasarruf sağlamaktadır. ( Örnekse; 100.000 TL faturası gelen bir müşteri; minimum %5-6 gibi bir indirimle çalışsa, yıllık bazda yaklaşık 50.000 TL tasarruf sağlamış olmaktadır.)

Farkımız sadece fiyatımız değil daha kaliteli hizmet, üstün teknolojik alt yapımız ve ihtiyaca özel çözümler sunan uzman ekibimizdir. Arzu ederseniz, DENEME PAKETİ Aboneliğimizi seçerek, 3 Ay süreyle bizimle çalışabilir, devam edip etmeyeceğinize bu sürenin sonunda karar verebilirsiniz.

İNDİRİM TEKLİFİ almak için, Elektrik Faturanızı veya Sayaç Okuma Tutanağınızı, fax ya da mail yoluyla bizlere ulaştırmanız yeterlidir. ( İletişim bilgilerinizi, belirtmeyi lütfen unutmayınız. E-Mail, Tel, Fax ....vb. )

İLETİŞİM: 0212 273 0170 -74-75 info@elektraenerji.com www
İletişim Bilgileri
Firma: Elektra Enerji Toptan Satış Ve İth. İhr. A.ş
Sektörü: Enerji » Enerji Dağıtım
Yetkili Kişi: SİBEL DEMİR
Adres: Esentepe Mh. Kasap Sk. Nazmiye Hak Apt. No:6 K:3 D:6 Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2730170
Faks: (212) - 2730171
Web Sitesi: http://www.elektraenerji.com
Ürünleri
ELEKTRA ENERJİ, Elektrik Fatura Tutarı 150 TL ve üzerinde olan Serbest Tüketicilere İNDİRİMLİ ELEKTRİK satışı yapmaktadır. İNDİRİM ORANI; Tedaş ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elektra Enerji Toptan firma bilgileri. Elektra Enerji Toptan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elektra Enerji Toptan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elektra Enerji Toptan Satış Ve İth. İhr. A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.