Elektral A.s.

Şirket Hakkında
ELEKTRAL A.S., 1978 yılında kurulmuş olup bugün Türkiye’nin ikinci en büyük Organize Sanayi Bölgesi, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 3 fabrikası ile 17.000 m2 ISO 9001:2008 belgeli kapalı alan üretim tesislerinde CE Normlarında yüksek teknolojili elektronik ve elektromekanik cihazlar (ThruScan® Metal Dedektörleri ve Tru-VEND® Satış Otomatları) üretmektedir. Etkin yönetim, kalifiye işgücü ve güçlü Ar-Ge miz ile sunduğumuz hızlı çözümler ile firmamız konularında Dünya Markası haline gelmiştir. Firmamız üretimlerinin ~%65’ini ihraç etmektedir.
DTM Türk İhracatçılar Listesi – ELEKTRAL
http://www.dtm.gov.tr/dtmihrrehber/index.cfm?action=firmadetay&firmaVN=3310032372
Elektral A.s.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elektral A.s.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Güvenlik » Kontrol sistemleri
Yetkili Kişi: Erdem Dinçsoy
Adres: İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, M.K. Atatürk Blv. 23 Çiğli
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3767300
Web Sitesi: www.ellikurus.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elektral A.s. firma bilgileri. Elektral A.s. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elektral A.s. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elektral A.s. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.