Elfa Metal Makina İmal. Teks. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Şirketimiz 1980 yılında Ankarada kurulmuş olup levha-metal işleme teknolojileri ve montajlama birleştirme konusunda alanında uzman kuruluşlardan biridir.
1992 yılından bu yana HİDROMEK firmasının yedek parça üretimini yapan ve 7500 metrekare kapalı alanda son model üretim tesisatı ile hizmet veren firmamız, 2008 yılında aldığı bir karar ile çelik kapı sektörüne adım atmıştır.

Levha-metal ve çelik konusundaki uzun yıllara dayanan uzmanlığıyla sektörde kısa zamanda yer edinen firmamız, ihracata yönelik çalışmalarına da başlamış bulunmaktadır.
Elfa Metal Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elfa Metal Makina İmal. Teks. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kapı
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Torna / Tesviye
Yetkili Kişi: Gülsüm Aydın
Adres: 1.Organize Sanayi Bölgesi Orhan Işık Caddesi No:10 Sincan
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2670652
Web Sitesi: www.steelartcelikkapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Çelik Kapı
İki MDF arasında 1, 55 mm Dkp bükmeli sacdan imal, 1.sınıf lux malzeme ile kaplı kapı.taşıyıcı pervazları 2 mm.lik sacdan yapılmış, 3 mm.lik ayarlı me...
Elfa Metal Makina İmal. Teks. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Elfa Metal Makina firma bilgileri. Elfa Metal Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elfa Metal Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elfa Metal Makina İmal. Teks. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.