Elfı Is Ve Trafık Kazası Avukatı Hollanda

"Kaza geliyorum demez!"

Şirket Hakkında
ELFI Letselschade & Advies Kuruluşumuza… Hoş geldiniz…

Sizlerin ve yakınlarınızın karıştığı iş ve trafik kazaları ve olayların sonrasında bilgi sahibi olmadığınız haklarınızın varlığından sizleri haberdar eden, doğru yol gösteren ve çözüme giden yöntemlerle sağlıklı ve doğru bilgileri sunan Rotterdam da kurulu ELFI Letselschade & Advies Kuruluşumuz, Hollanda’nın tamamında faaliyetlerini devam etmektedir.

Uzman ve deneyimli kadromuz ile sorunlarınızın çözümünde sizlere öncülük ederken, bireysel yaralanma davalarında avukatlarımız ve danışmanlarımız sizlere ve mağdur olan yakınlarınıza yardımcı olmaktadır. Gücümüzü geçmişte takip ettiğimiz ve şu an halen görülen davamızdaki müşterilerimizin memnuniyetinden almaktayız.

Hollanda da yaşayan ya da yurt dışında bulunan vatandaşlarımıza yardımcı olarak, tazminat haklarının takibini neticelendirmekteyiz.
Elfı  Is
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ELFI Letselschade & Advies, kaza sonucu ölüm ve sakatlanma durumunda Danışmanlık faaliyetleri göstermektedir.

Hollanda da eksiliği büyük ölçüde hissedilen kendi lisanımızda hizmetlerin yerine getirilmesinde ve bu kapsamdaki kazalarda hak talep etme konusunda danışmanlık görevini üstlenmiştir.

Kaza sonrasında ölüm, daimi sakatlık, iş göremezlik, ve yaralanmalarda maddi tazminat haklarınızın incelenip, hukuksal yorumlarımızla, tazminat haklarınızı takip ederiz.,

ELFI kuruluşu, meydana gelen herhangi bir kaza sonucunda doğabilecek her türlü tazminat haklarını en kısa zamanda hak sahiplerine ulaştırmakta ve kazazedenin daha fazla mağdur edilmesinin önüne geçmektedir.


GAYEMIZ;

Mağdur olduğunuz bu kazadan hak ettiğiniz tazminat miktarı ve beklentilerinizi size sebeplerini de anlayacağınız bir şekilde tarafsız olarak açıklamak,

Kaza kapsamında oluşan her türlü zararın talep edilmesini sağlamak.

Kazazede ile dosyanın uzman sorumluluğunu alan kişi veya kuruluş arasında iyi bir iletişim kurulmasını sağlayarak her şeyi tarafsız olarak açıklamak ve kayıta aldırtmak

Dosyanın isleme alınmasından itibaren avukatlar ve diğer uzmanlar ile iyi bir köprü kurarak sizin menfaatlerinizi korumak.

Oluşan trafik veya iş kazalarının sonucunda hayatını kaybeden, sakat kalan, özelikle de sosyal güvencesi bulunmayan mağdurlara yaşamsal ihtiyaçları için destek sağlamak

Bu alandaki, yardım kuruluşları ile irtibat içinde olup ve ayni zamanda Toplumsal projelere destek vermek.

Hollanda ve herhangi bir yabancı ülkede veya tatil de Türkiye’de sigorta kapsamında oluşan her türlü zararın karşılanmasını sağlamak ve ülke hukukuna göre
Haklarınızın korunması


AMACLARIMIZ;

Mağdurun tazminat taleplerine kavuşmasında destek sağlamak.

Mağdurun hak ettiği tazminatın kesintisiz ve tam olarak sağlanmasına öncülük etmek

ELFI Kuruluşunun prensipleri doğrultusunda mağdura çözüm bulmak.

Hak edilen maddi tazminatı mağdura önceden bilgilendire
İletişim Bilgileri
Firma: Elfı Is Ve Trafık Kazası Avukatı Hollanda
Sektörü: Hizmet » Hukuk
İkincil Sektörü:Hizmet » Sigortacılık
Yetkili Kişi: E.Emre
Adres: Beurspelin 37 kamer 339 a 3011 AA Rotterdam Postbus 30071, 3001 DB Rotterdam
Şehir: Yurtdışı
Ülke: HOLLANDA
Telefon: (010) - 2052630
Web Sitesi: www.kazaavukati.nl
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elfı Is firma bilgileri. Elfı Is adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elfı Is ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elfı Is Ve Trafık Kazası Avukatı Hollanda firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.