Elif Çeyiz Sıra Ve Masa Örtüsü Minder Sırtlık Konya

Şirket Hakkında
ELİF ÇEYİZ;Konyada Sıra örtüsü, masa örtüsü, sandalye örtüsü, anaokulu Sıra masa ve sandalye örtüsü, kreş Sıra masa ve sandalye örtüsü çeyizlik yatak örtüsü bohça, banyo takımı, işlemeli nevresim takımı, pike takımı, yastık işlemeleri, işlemeli yatak örtüleri, mutfak takımı işlemeleri, meram selçuklu çeyiz mağazaları, konya çeyiz dükkanları, konya çeyiz fiyatları, konya çeyizleri çeyizciler, nakış çeyiz dantel konya, çeyiz sarayı kanaviçe pike takımı
Elif Çeyiz Sıra
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elif Çeyiz Sıra Ve Masa Örtüsü Minder Sırtlık Konya
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Hatice Güloğlu
Adres: Keykubat Mah. Yarma Sokak 11/f Karatay - Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 8024983
Web Sitesi: http://www.siraortucum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elif Çeyiz Sıra firma bilgileri. Elif Çeyiz Sıra adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elif Çeyiz Sıra ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elif Çeyiz Sıra Ve Masa Örtüsü Minder Sırtlık Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.