Elifkereste

Şirket Hakkında
Kereste Sektörüne girdiği 2003 yılından beri müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeyi görev edinen Elif Wood S.R.L, müşteri memnuniyetini birinci öncelik olarak tutarak sektöründe aktif rol almaya devam etmektedir.Firmamız ilk kurulduğu yıllarda yalnızca Romanya'da hizmet vermekte iken zamanla ihracat ağını arttırmış, 2013 yılından itibaren ise Türkiye'de ana satış bayisi olan Elif Kereste'yi kurmuştur.

Elif Kereste, Romanya ormanlarından köknar ve ladin ağaçlarını geniş makina parkuru ile işleyen Elif Wood S.R.L ürünlerini siz Türkiye'deki müşterilerimizin hizmetine sunmuştur.İnşaat ve çatı yapımında kullanılan ürünlerimiz ile sizleride ortak paydaşlarımızın arasında görmek isteriz. İnanıyoruz ki yıllardır aradınız, karşılıklı saygı ve anlayışın adresini bizde bulucaksınız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elifkereste
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: arif bey
Adres: taşoluk cad no3 haraççı arnavutköy istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6830202
Web Sitesi: www.elifkereste.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elifkereste firma bilgileri. Elifkereste adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elifkereste ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elifkereste firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.