Elit Group Dil Hizmetleri Ltd.şti.

"TÜM DİLLERİN BULUŞMA NOKTASI...."

Şirket Hakkında
Uzmanlık alanlarınız gereği yabancı kaynaklarla etkin ve stratejik ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konuda ihtiyacınız olan ilk temel aracın, uzmanlık alanınıza uygun, doğru bir dil kullanmak olduğunu biliyorsunuz.

İşte bu yüzden doğru yerdesiniz...

ELİT GROUP bünyesinde bulunan Elit Dil Hizmetleri tüm dillerde tercüme hizmeti sunan, uzman tercümanları aracılığıyla her konudaki yazılı metinlerinizin (teknik, hukuki, ticari, otomotiv.. vb.) en kısa sürede tercümelerini yapan kuruluştur. Ayrıca isteğiniz üzerine ve ihtiyacınız doğrultusunda yaygın dillerde simultane tercümanlık hizmeti de sunmaktadır.

Çeviri işlemleri sırasında, projeler üzerinde profesyonel dil uzmanları birlikte çalışırlar.

İhracat ve ithalatın yoğun önem kazandığı günümüzde, firmanız uluslararası alanda yerini alırken doğru iletişim sizin için bir zorunluluk olacaktır. Doğru iletişimi sağlayabilmemiz, tercüme hizmetlerini kusursuz ve uygun fiyatla alabilmeniz, ciddi ve güvenilir bir çözüm ortağı ihtiyacınızı karşılayabilmeniz için hizmetinizdeyiz.

Türkiye’de ihtiyaç duyulan sistemli çevirileri gerçekleştirmek amacıyla çağdaş, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı ile yola çıkmış olan Elit Dil Hizmetleri, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek bünyesine katan bir büyüme stratejisi izlemektedir.

Müşteri memnuniyeti, müşterilerimizi tatmin edecek üstün kalite hizmet sunmak, en kısa teslim süresini belirlemek, taahhüt edilen sürede hizmeti yerine getirmek ve mümkün olan en düşük fiyatı sağlamak Elit Group’un öncelikli hedefidir. Elit Dil Hizmetleri, bu misyon doğrultusunda kullandığı TRADOS sistemi ile çevirilerde müşterisine maliyet ve zamandan tasarruf sağlamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elit Group Dil Hizmetleri Ltd.şti.
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: SELAHATTİN ÇELİK
Adres: ATAŞEHİR FIRAT BULVARI GARDENYA PLAZA 3 KAT:6 NO:32
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6290541
Faks: (216) - 6290543
Web Sitesi: http://www.elitgroup.eu
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elit Group Dil firma bilgileri. Elit Group Dil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elit Group Dil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elit Group Dil Hizmetleri Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.