Elit Lojistik

"Lojistikte güvenilir partneriniz"

Şirket Hakkında
Firmamız kapıdan kapıya teslim (door to door) çalışma anlayışı ile müşterimizin müşterilerine kadar ulaşmayı hedefleyen, ithalat, ihracat, uluslararası taşıma(kara, hava, deniz, demir, kombine), gümrükleme, depolama, sigorta, yurtiçi - dahili nakliye, danışmanlık ve tercüme alanında müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmak için müşteri odaklı çalışan takipçi ve nitelikli, sorumluluk sahibi uzman personelleri ile hizmet vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Uluslararası ve yurtiçi taşıma, gümrükleme, depolama, sigorta, danışmanlık.
İletişim Bilgileri
Firma: Elit Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Ahmet Hakan GENÇOĞLU
Adres: Altıntepe Mah. Tipiçıkmazı Sk. No:1/37 Demirkan İşmerkezi Küçükyalı - Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3668323
Faks: (216) - 3668303
Web Sitesi: http://www.elitlojistik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Lojisitk Hizmet
Kapıdan kapıya hizmet veren firmamız, yapacağınız ithalat ve ihracatlarınız için taşıma, gümrükleme, depolama konularında en uygun fiyat ve en kali...
Elit Lojistik firma bilgileri. Elit Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elit Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elit Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.