Elitkons İnşaat Elektro Mek. Tes.taah.san.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Genel inşaat alanında faaliyet göstermek üzere 2008 yılında sektöre katılmış ve ELİTKONS LTD.ŞTİ Aşağıda Belirtilen Aile Şirketlerinden Oluşmuştur.
Rusya Moskova’da faaliyet göstermekte olan OOO.BRAV-TR: www.brav-tr.ru
Türkiye’de faaliyet göstermekte olan YAPI-TES LTD.ŞTİ : www.yapi-tes.com
Şirketlerinin 1987 yılından bu yana inşaat sektöründe elektromekanik tesisat taahhüt işlerindeki üstün başarı ve tecrübelerini daha da geniş kitlelere ulaştırabilmek üzere "ELİTKONS LTD.ŞTİ" çatısı altında yürütme kararı almış olup tüm inşaat sektörüne hizmet vermek üzere prensip anlaşması yapılarak güçlü kadro ve teknik donanımlarıyla inşaat sektöründe yerini almıştır. Taahhüt hizmetleri her türlü inşaat işlerini kapsamaktadır. genel olarak iş merkezi ve ofis binaları, konut binaları, oteller, endüstriyel binalar, çelik konstrüksiyon binaları, mekanik, elektrik ve enstrumantasyon montaj ve proje müşavirlik danışmanlık işleri kapsam alanlarımızdadır.
"ELİTKONS LTD. ŞTİ" Beraberindeki aile şirketleri ile 36. sene`sini geride bırakarak sektörde dengeli ve başarılı bir büyümeyle RUSYA FEDERASYONUN’ DA güvenilir bir isim olma yolunda çalışmalarına devam etmektedir. Üstlendiği projeleri zaman, kaynak ve bütçe olanakları çerçevesinde iş yapılan kurumların ve kişilerin en yüksek beğenisine sunmayı hedef ve ilke edinen şirketlerimiz, bu anlamda referanslarında görülen tamamlamış ve devam eden işleri ile de söz konusu ilkeye bağl
Elitkons İnşaat Elektro
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elitkons İnşaat Elektro Mek. Tes.taah.san.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Mehmet Doğruöz
Adres: Yeni Çamlıca Mahallesi Fatih caddesi Çiğdem Sokak No:7 D: 1 Ümraniye/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4715651
Web Sitesi: www.elitkons.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Rusya-türkiye İnşaat İşi
Yurt İçi ve Yurtdışında 30 yılı aşmış tecrübemizle tüm inşaat alanında her türlü işi, taşoren ve mütahit olarak yapmaktayız...Yurt içi ve yurt dışı t...
Elitkons İnşaat Elektro Mek. Tes.taah.san.ltd.şti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Elitkons İnşaat Elektro firma bilgileri. Elitkons İnşaat Elektro adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elitkons İnşaat Elektro ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elitkons İnşaat Elektro Mek. Tes.taah.san.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.