Elos Lazer Epilasyon Polikliniği

Şirket Hakkında
Elos Poliklinik’te lazer epilasyon, lazerle kılcal damar silme, dövme silme, leke ve ben silme işlemlerinin yanında lazerle cilt soyma, kırışıklık giderme, cilt yenileme, lazerle çatlak yok etme gibi uygulamaları klinikte bulunan 5 çeşit lazer cihazı ile yapılmaktadır. Bu uygulamaların yanısıra radyofrekans ile bölgesel incelme ve selülit tedavileri, ultrasonla yağ kırma, mezoterapi, karboksiterapi, saç lazeri, botoks, dolgu, prp, medikal ozon gibi uygulamalar da dermatolog, plastik cerrahlar tarafından yapılır. Elos Poliklinik de zayıflama, bölgesel incelme ve dengeli beslenme için diyetisyenler tarafından vücut analizi ile beraber kişiye özel diyetler ve beslenme programları hazırlanmaktadır.
Elos Lazer Epilasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elos Lazer Epilasyon Polikliniği
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
Yetkili Kişi: mine demirayak
Adres: Ziya Gökalp Cad. No:12/4 06650 Kızılay / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4300034
Web Sitesi: www.elospoliklinik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elos Lazer Epilasyon Polikliniği firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Elos Lazer Epilasyon firma bilgileri. Elos Lazer Epilasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elos Lazer Epilasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elos Lazer Epilasyon Polikliniği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.