Emek Sağlık Hasta Yatakları / Hasta Karyolası İmalat, Satış Ve Hastane Yatağı Kiralama

Şirket Hakkında
Emek Sağlık Hasta Yatakları / Hasta Karyolası İmalat, Satış ve Hastane Yatağı Kiralama

Elektrikli otomatik bir hasta yatağı ile daha rahat ve güvenli bir iyileşme sağlarsınız. Emek hasta yatakları yüksek konfor ve güvenlik ekipmanlarıyla donatılmış kaliteli ve ekonomik hasta yatakları üretimi yapar. Hastane yatakları artık hastane dışında sağlık merkezleri, diyaliz merkezleri, huzur evleri gibi bir çok kurum ve evlerde kullanılmaktadır. Çok çeşitli hasta karyolası kataloguna sahip olmamızın sebebi, her gelir düzeyine uygun fiyatlarla hitap ederek, insanların hasta yataklarını lüks bir dayanıklı tüketim malı olarak düşünmelerinin önüne geçmektir. Emek Hasta Yatakları firmasında, elektrik motorlu hasta karyolalarının felçli/yatalak hastaların günlük ihtiyaçlarını kolaylaştırmak için lazımlıklı modelleri de satılık olarak bulunabilir.
Yerli Üretim Hasta Karyolaları
Firmamız 25 yıldır medikal elektrikli hasta yatakları sektöründe imalat, satış ve kiralama faaliyetleri göstermektedir. İmalathanemiz ve satış mağazamız İstanbul'da olup, Türkiye'nin bir çok il ve ilçesinde ürünlerimizin satış ve kiralamasını yapan medikal ürün firmaları vardır. Bu firmalar öncelikli olarak Ankara, İzmir, Adana, Bursa gibi büyük şehirlerde faaliyet göstermektedir.
 2 MOTORLU EKONOMİK MODEL HASTA KARYOLASI
Motora bağlı elektronik el kumandası üzerindeki düğmeler ile pozisyonu değiştirilebilir. Gövde ve bacak kısmı yüksekliği ayarlanabilir
3 MOTORLU HASTA KARYOLASI
Elektrikli piston motor sistemi sayesinde asansör hareketli kabiliyetine sahiptir. Baş, ayak ve bütün yatak yüksekliği ayarlanabilir.
LAZIMLIKLI HASTA KARYOLASI
Tuvalet aparatı entegre edilmiş iki hareketli hasta karyolasının yan korkulukları dubalı sistem demir profilden imal edilmiştir. İki pozisyon alabilen lazımlıklı hasta yatağı
4 MOTORLU HASTA KARYOLASI
Dört değişik pozisyon alabilme sistemi ile evde bakım ve yoğun bakım ünitelerinde kullanıma uygundur. Trendelenburg hareket kabiliyetine sahiptir.
FELÇL
Emek Sağlık Hasta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Hastalar İçin Yatak ve Karyola Çeşitleri

Allah herkese sağlık versin ve hastane yüzü göstermesin. Her ne kadar iyi niyet ve temennilerde bulursak da çoğu zaman hastalık pek çoğumuzun yakasını bırakmayabiliyor.

Değişik sebeplerden dolayı hastanede yatan insanların da zamanında bizim gibi sağlıklı olduğunu veya kısa zaman içerisinde sağlıklarına kavuşacaklarını unutmayalım. Hastane ve evlerde önemli ve kaliteli bir ihtiyaç olan hasta karyolası, kendine has özellikleri ile insanlar için oldukça büyük öneme sahiptir. Profesyonel olarak tamamen insanların sağlıklı ve rahat kullanımı için oluşturulan hasta yatakları, gerçekten kaliteli bir çalışma ürünü olduğunu her şartta gösteriyor. Rahat, konforlu, ergonomik ve yeterli yapısıyla birlikte istesek de istemesek de çoğu zaman bu yatakları kullanmak zorunda kalabiliyoruz. Genç yaşlı demeden herkesin bu konuda ihtiyaçları bazen kaçınılmaz olabiliyor.

Ev Tipi Hasta Yatakları

Günümüz dünyasında sağlık sektörü oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu ilerleme sürecinde bir taraftan hastalıklara çözümler bulunurken bir taraftan da yepyeni hastalıklar çıkıyor ortalığa. Böyle bir dünyada haliyle ister istemez hastalıklarla iç içe olabiliyoruz. Maalesef ki bu hastalıkların önemli bir kısmı da yakınlarımızı yatağa bağlayabiliyor. Bu hastalıklar olmasa bile bakıma muhtaç olan ve hayatının geri kalan kısmını yatakta geçiren yaşlılarımız bile olabiliyor. Bu noktada ev tipi hasta yatakları devreye giriyor.
Evinizde bakıma muhtaç olan ve vaktinin büyük çoğunluğunu yatığında geçirmek zorunda olan biri var ise ev tipi hasta yatakları vazgeçilmezlerinizden olması gerekmektedir. Çünkü bir insan yatar vaziyette uzun süre kaldığı zaman birçok hastalığa, özellikle eklem ve kas rahatsızlıklarına davetiye çıkarmış olur. Bunların dışında bir de yatak yarası denilen yaraların da oluşması çok muhtemeldir.
İletişim Bilgileri
Firma: Emek Sağlık Hasta Yatakları / Hasta Karyolası İmalat, Satış Ve Hastane Yatağı Kiralama
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Mobilyası
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Mobilyası
Yetkili Kişi: Emek Saglık
Adres: İsmetpaşa Mah. Kenar Sok. No:3 (ziraat Bankası Yanı) bayrampaşa / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6150588
Web Sitesi: https://www.hastakaryolasiemek.com/
Ürünleri
Doksan santimetrelik en, iki yüz santimetrelik boy ve minimum elli, maksimum doksan santimetrelik yüksekliği bulunan, üç motorlu hasta karyolası ür...
İki Motorlu elektrikli hasta karyolası, yatan hastaların bakımının çok daha kolay sağlanabilmesi adına üretilmiş modellerimizdendir. Doksan santimetr...
İlan Talep ve Teklifleri
Ekonomik Fiyatlarla Hasta Yatakları Satışı
Bir hasta odasında bulunması gerekenler listesinin en başında olan hasta yataklarının sıfır olarak satın alınması, kiralanması dışında bir de iki...
Emek Sağlık Hasta firma bilgileri. Emek Sağlık Hasta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emek Sağlık Hasta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emek Sağlık Hasta Yatakları / Hasta Karyolası İmalat, Satış Ve Hastane Yatağı Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.