Emes Çevre Teknolojileri

Şirket Hakkında
EMES, 2004 yılında, çevre teknolojileri ve endüstriyel uygulamalara yönelik ekipman tasarımı ve imalatı ile faaliyet alanını oluşturmuştur. EMES, İstanbul/Yenibosna Doğu Sanayi Sitesi nde 500 m2 kapalı alana sahip üretim tesisinde faaliyetine devam etmektedir.
EMES siparişe özel atıksu arıtma tesisi ekipmanları, depolama tankları, malzeme taşıma sistemleri, muhtelif karbon ve paslanmaz çelik imalatlarının tasarımı, imalat, montaj, otomasyon, devreye alma ve bakım faaliyetleri konusundaki birikim ve uzmanlığını yurtiçi ve yurtdışı müşterileriyle paylaşmaktadır.
EMES uzman işgücü ve kendisini kanıtlamış teknik çözümleri sayesinde, çevre sektörünün taahhüt işlerini yürüten öncü firmalarından, çelik sanayine geniş bir yelpazede yer alan firmaların ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
EMES, kuruluş tarihinden bu yana, "ÜSTÜN KALİTE" ve "ÜSTÜN HİZMET" ilkeleriyle, tasarım aşamasından devreye alma aşamasına kadar her aşamada Kalite Yönetim Sistemi standartlarına bağlı hizmet vermeyi sürdürmektedir.
Emes Çevre Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Emes Çevre Teknolojileri
Sektörü: Makina » Makina Diğer
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Metin Arslan
Adres: Doğu Sanayi Sitesi 4/10 Yenibosna Bahçelievler 0539 490 75 41
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5523667
Web Sitesi: www.emesmakine.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emes Çevre Teknolojileri firma bilgileri. Emes Çevre Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emes Çevre Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emes Çevre Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.