Emin Makine Danısmanlık Ve Dıs Ticaret

Şirket Hakkında
Öncelikle ve özellikle firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Firmamızın çalışma misyonu, mağaza satış mantığı ile değil ihtiyaç sahibinin gerçek ihtiyacını tam olarak tespit etmek ve reel ihtiyacının en ekonomik çözümler ile giderilmesine yardımcı olmak ve hizmet vermek anlayışı üzerine kuruludur. Bu cümleden olmak üzere yapmayı, üretmeyi planladığınız materyal ve emtia hakkında bilgi verebilirseniz size en uygun makinenin seçiminde yardımcı olmak, alternatifleri ile de teklif vermek isteriz.
Fiyatlarımız reel ve ekonomik çözümler üzerine değerlendirilerek siz değerli kullanıcılarımıza teklif edilmektedir.
Önemli olan makine almak değil, hizmet almak ise biz buradayız.
Emin Makine Danısmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tekstil, deri, denim, kot, penye, güderi ve ahşap, cam, eloksalli aluminyum, karton, forex, ile benzeri materyaller üzerine markalama, işleme ve kesim,
bocuk-taş kalıplarının hazırlanması için lazer makineleri hakkında danışmanlık, ithalat, pazarlama- satış ve satış sonrası hizmetler
İletişim Bilgileri
Firma: Emin Makine Danısmanlık Ve Dıs Ticaret
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Yan Sanayi ve Makineler
Yetkili Kişi: Emintugrul Kolsuz
Adres: İstoç 24.Ada No:53 Mahmutbey Bağcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6597030
Faks: (532) - 5628436
Web Sitesi: www.eminmakine.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emin Makine Danısmanlık firma bilgileri. Emin Makine Danısmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emin Makine Danısmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emin Makine Danısmanlık Ve Dıs Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.