Emin Sondaj

Şirket Hakkında

Firmamız
1984 yılında konya yapımı makinayla su sondajı calısmalarına baslamıstır.bu tarihten öncede de keson kuyu açma isi ile ugrasarak bu isin ilk asamasından beri bu sektörün içinde almaktayız.bu uzun yıllar içinde istanbul , tekirdag , kırklareli , yalova, düzce gibi yerlerde sayısız sondaj çalışması yaparak sizlerin memnuniyettinizden dogan güveni de yanımıza alarak hızla büyümeye devam etmekteyiz 2005 yılında karotlu matkaplarla kömür aramasında çalısmıs sondör ehliyetli çalışanlarımızla kömür arama isinide de hizmet vermekteyiz.müsterilerimizle samimiyetimiz kendimize olan güvenimizdendir.en kaliteli , en temiz , en hızlı ve ödeme de müşterilerimizin istedigi secenegi sunmak bizim ayrıcalıgımızdır.tecrubelerimle bir çok bölgemizin ne derecede verim verecegini size önceden jeoloji mühendisi olmadan söyleyebiliriz ancak riskli bölgelerde mühendise basvuruyoruz.paranızı topragın altına gömmek istemiyorsanız susuz toprak kalmasın diyorsanız bizi mutlaka arayın.
kesif ücretsizdir
refereanslarımız için:
www.sondajisi.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Emin Sondaj
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: EMİR TUNÇ
Adres: kınalı mevkii trakya
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7214361
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emin Sondaj firma bilgileri. Emin Sondaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emin Sondaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emin Sondaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.