Empa Group ( Empa Ayakkabıcılık )

Şirket Hakkında
“ EMPA GROUP” Ayakkabı Sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren Aile Şirketimizin, Pazarlama ve Satış kolu olarak kurulmuş, resmen 2005 yılında faaliyete başlamıştır.
Genç, Girişimci, Aktif aynı zamanda Ayakkabı sektöründe 30 yıllık deneyime sahip kurucu kadrosu ile sürekli büyüyen bir Grup kuruluşudur. Bünyesinde Ayakkabı Üretimi yapan Firmaları, Saya Dikim Tesisleri ve Satış/ Pazarlama firmalarını barındırmaktadır.
Grup Altında bulunan Üretim firmaları, Ürün Tasarımı ve Üretimi yapmakta olup, Pazarlama ve Satış Firmaları ise ürünleri, Ayakkabı İndirim Mağazaları ve farklı pazarlama kanalları ile nihai tüketicilere ulaştırmaktadır.
Böylece hedeflenen " Kaliteli Ürün, Güvenli Satış " ilkesini, kendi bünyesinde faaliyet gösteren firmalardan beslenerek, elde etmektedir.
Ürettiğimiz ve Pazarladığımız Ürünler: Pronto, Lexos-A, Coner, Check, Feribot, Kahra, Macci Kids
Empa Group (
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Empa Group ( Empa Ayakkabıcılık )
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı Mağazaları
Yetkili Kişi: Ramazan Kahraman
Adres: Cebeci Mah. Atatürk Bulvarı 2496 Sok. No:39 Sultangazi / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4766487
Web Sitesi: www.empagroup.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Empa Group ( firma bilgileri. Empa Group ( adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Empa Group ( ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Empa Group ( Empa Ayakkabıcılık ) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.