Emt İzmir Forklift

Şirket Hakkında
10 yıldan uzun süredir sektöründe kendine özgü bir yer edinen firmamızın misyonu, sektöründe güvene layık olabilmektir. Bunun yolunun doğruluk, dürüstlük ve kaliteli hizmetten geçtiğini çok iyi biliyor ve bu sözlerin, sözde değil icraatta doğrulamak gerektiğini düşünüyoruz. Sizleride Forkliftte güvenli buluşmanın adresine davet ediyoruz.

Firmanızın ihtiyacı olabilecek uzun veya kısa süreli Forklift kiralama işlerinize çok ucuz ama düzgün bir iş için yeni model makineler ile talibiz. Operatörlü, operatörsüz, aylık, haftalık, günlük, saatlik, veya proje başına Kiralık forkliftler ile emrinizdeyiz. Fabrika taşıyor, fuar organize ediyor, makine montaj ve taşıma işiniz var veya forkliftiniz arıza yapmış tamir edilinceye kadar geçici bir forklift ihtiyacınız olabilir.
Emt İzmir Forklift
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Emt İzmir Forklift
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Eminler
Adres: Birleşmiş Milletler Cad. No:44
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 8219833
Web Sitesi: https://www.izmirdekiralikforklift.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emt İzmir Forklift firma bilgileri. Emt İzmir Forklift adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emt İzmir Forklift ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emt İzmir Forklift firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.