En Uygun Pırlanta

Şirket Hakkında
HAKKIMIZDA

1950 li yıllarda üretimle başlayan bu aile mesleği daha sonraları büyüyerek günümüzdeki halini almıştır. Daima güven ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya çalışmıştır. Sadece tüketici gözünde değil aynı zamanda sektörün güvenilir isimleri arasında yer alan bir işletme olarak geleceğe güvenle yürümekteyiz. Gücümüzü müşterilerimize karşı olan dürüstlükten almaktayız.

MİSYON:

Pırlanta artık lüks mal olmaktan çıkmıştır ve insanların pırlantayı gerçek değerinin iki veya üç katına almalarına gerek olmadığı kanaatindeyiz. Artık genel piyasanın bunu kabul etmesi gerekmektedir.

Temel misyonumuz insanların bizden pırlanta alması değil, uygun fiyatlarla pırlanta almasıdır.

VİZYON:

Türkiye'de insanların artık pırlantayı sadece güvenli olsun diye büyük markalaşmış firmalardan yüksek fiyatlar alması yerine, aynı güvence ve kalitedeki pırlantayı daha uygun fiyatlarla aldığı pazar oluşturmaktır.
En Uygun Pırlanta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: En Uygun Pırlanta
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevherat
İkincil Sektörü:Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevher Mağazaları
Yetkili Kişi: Can Cılız
Adres: Köyiçi Cad. Gürün Çarşısı No:13 Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2364363
Web Sitesi: www.enuygunpirlanta.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
En Uygun Pırlanta firma bilgileri. En Uygun Pırlanta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda En Uygun Pırlanta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

En Uygun Pırlanta firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.