Ender Fidancılık Ve Çiçekçilik

Şirket Hakkında
25 senelik meslek tecrübesinin ardından 2005 senesinde kurduğumuz fidanlığımızda her türlü dış mekan bitkisinin üretimini gerçekleştirmekte ve halkımızın beğenisine sunmaktayız. Fidanlığımızda bitki satışının yanı sıra teknik destek, bahçe bakımı ve peyzaj yardımı da sunulmaktadır.
En iyiyi en hesaplı şekilde sizlere sunmak için hergün aralıksız çalışıyoruz.
Ender Fidancılık Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ender Fidancılık Ve Çiçekçilik
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: Şükrü Cerit
Adres: Fidanlık ve Toptan Satış Merkezi: Torbalı-Bayındır karayolu 10.km, Arap mezarlığı mevkii, Arslanlar Köyü, Torbalı-İZMİR Perakende Satış Merkezi: Türkelli Yıldırım Mh., Çanakkale Asfaltı No:36 (Sakıpağa Tesisleri yanı) Menemen-İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5161128
Web Sitesi: http://enderfidancilik.tr.gg
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ender Fidancılık Ve firma bilgileri. Ender Fidancılık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ender Fidancılık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ender Fidancılık Ve Çiçekçilik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.