Enera Danışmanlık

Şirket Hakkında
Kurulduğumuz 2001 yılından bu yana pazarın ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi anlayıp, onlara yönelik yeni hizmetler ve yaklaşımlar geliştirerek rekabet güçlerini ve karlılıklarını artırıyoruz.

25 yıldır dünyada birçok şirketin büyük kazançlar elde etmesini sağlayan Altı Sigma ve Yalın Üretim sistemlerinin güçlü yönlerini birleştirerek sizler için bir karlılık aracına dönüştürüyoruz.

İhtiyacınıza en uygun yol haritası ile doğru zamanda, şirketin doğru noktasındaki, doğru kişilere verdiğimiz, doğru destek ile çok kısa zamanda karlılığınızın artmasını, uzun vadede de şirketinizde Sürekli İyileştirme kültürünün yerleşmesini sağlıyoruz.

Hedefiniz ister maliyetleri düşürmek, ister uzun vadeli büyüme sağlamak veya hızlanmak olsun, Enera danışmanları farklı şirket, sektör ve ülkelerden gelen tecrübeleri ile her zaman müşterilerinin bekledikleri sonuçları almalarını sağlamışlardır.

Hizmet verdiğimiz konuların tamamında, metodoloji eğitimleri güçlü bir uygulama danışmanlığı ile desteklendiğinde sistem uzun vadede daha kalıcı olmakta, beklenen sonuçlar daha hızlı elde edilmekte ve sürdürülebilir başarı yakalanmaktadır.
Enera Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enera Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Berna Yavuz
Adres: Büyükdere Cad. Meydan sokak, No:47 Spring Giz Plaza Kat:13 Maslak- Şişli - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3297944
Web Sitesi: www.eneraconsulting.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Enera Danışmanlık firma bilgileri. Enera Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enera Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enera Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.