Enfarklısı Bilişim Teknolojileri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Enfarklısı Bilişim Teknolojileri, İstanbul ili HAMİDİYE MAH.BAŞÖĞRETMEN CAD.GÜLDESTE SOK.NO:13 ÇEKMEKÖY İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi MURAT BEKTAŞ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enfarklısı Bilişim Teknolojileri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: MURAT BEKTAŞ
Adres: HAMİDİYE MAH.BAŞÖĞRETMEN CAD.GÜLDESTE SOK.NO:13 ÇEKMEKÖY İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6415270
Web Sitesi: www.enfarklisi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hediyelik Eşya İmalatçısından Ücretsiz Bayilik Fırsatı
Tasarım imalat ve satışını yaptığımız ürünlerimizin satış ağını güçlendirmek için bayiler arıyoruz. Yapmanız gereken www.enfarklisi.com üzerinden ba...
Enfarklısı Bilişim Teknolojileri firma bilgileri. Enfarklısı Bilişim Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enfarklısı Bilişim Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enfarklısı Bilişim Teknolojileri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.